چگونه می توان صورت ریز خلافی خودرو رابدون مراجعه به دفاتر پلیس از سایت پیگیری کرد باتشکر حنانه
چگونه می توان صورت ریز خلافی خودرو رابدون مراجعه به دفاتر پلیس از سایت پیگیری کرد باتشکر حنانه
چگونه میتوان بدون مراجعه کردن به دفاتر پلیس +10 و غیر حضوری صورت ریز خلافی خودرو را مشاهده کرد تا در موعد مقرر بتوانم جریمه خودرو را پرداخت نمایم دفاتر پلیس +10 فوق العاده شلوغ بوده و امکان صدور خلافی حضوری را ندارم
شماره عمودی پشت کارت ماشین را به شماره 30005151 پیامک کنید مقدار ان براتون میاد.
ولی برا ریز جریمه ها باید به پلیس +10 مراجعه کنید.
Hidden Content
Hidden Content
یک ساعت زندگی با افتخار و شکوه به یک قرن گمنام زیستن می ارزد. "سر والتر اسکات"
سلام به دوستان
در صورتی که یه * به آخر شماره پشت کارت ماشین اضافه کنین و به 30005151 بفرستید شناسه قبض و پرداخت رو هم براتون میفرسته که باهاش میتونید مبلغ رو بصورت غیر حضوری پرداخت کنید
ابريق می مرا شکستی ربی !
بر من در عيش را ببستی ربی !
من می خورم و تو می کنی بد مستی ؟
خاکم به دهن مگر تو مستی ربی ؟
ناکرده گنه در اين جهان کيست بگو ؟
وانکس که گنه نکرد چون زيست بگو ؟
من بد کنم و تو بد مکافات کنی ...
پس فرق ميان من و تو چيست بگو ؟
شانسیه بعضی ماشینارو تحویل نمیگیره ماشین یکی از دوستان هست این شمارشو هر وقت میفرستیم میگه اشتباه!
اتفاقا من دیشب امتحان کردم و جواب گرفتم
هرکی باور نمیکنه شناسه قبض و پرداخت رو بفرستم پرداخت کنه تا باورش بشه![]()
برای من 2 ساعت بعد امد
فقط مبلغ 7,600,000 ریال !!!! نمی دانستم راحت تر بودم!!!
ابريق می مرا شکستی ربی !
بر من در عيش را ببستی ربی !
من می خورم و تو می کنی بد مستی ؟
خاکم به دهن مگر تو مستی ربی ؟
ناکرده گنه در اين جهان کيست بگو ؟
وانکس که گنه نکرد چون زيست بگو ؟
من بد کنم و تو بد مکافات کنی ...
پس فرق ميان من و تو چيست بگو ؟
سلام... من خلافی ماشینمو به صورت اینترنتی بانک ملی پرداخت کردم ... ولی الان که با sms چک میکنم باز جریممو میزنه و صاف نشده... میخوام بدونم بعد از چند ساعت جریمه هام پرداخت و صاف میشه؟؟؟ یه وقت پولم خورده نشه؟؟؟
درود بر شما
شما اول چک کنید که کی جریمه تون رو پرداخت کردید و تاریخ خلافی شما تا چه تاریخی هست ، شاید خلافی شما رو مثلا تا بیست مهرماه بزنه و شما بعد از این تاریخ پرداخت کرده باشید .
البته امکان اینکه پولتون خورده بشه هم هست !! چون برای من یه بار همچین اتفاقی افتاد و من همون روزی که جریمه شده بودم با عابر بانک پرداخت کردم ، اما خلافی رو چک کردم این مبلغ بعد از گذشت تقریبا یک ماه بر جای خود بود و از تاریخ پرداخت من هم گذشته بود و من مجبور شدم برای یه جریمه 7000 تومنی ، 3500 تومان (1500 برگه خلافی و 2000 تومن هم اعتراض ) خرج کنم تا برگرده سرجاش ، تازه پرینت کارت هم از بانک گرفتم ! و معلوم هم نیست با اعتراض این مبلغ پاک بشه !!
پاینده باشید .
بدبخت ملتی که تاریخ خود را نداند ، تیره بخت تر از آن ملتی است که علاقمند به دانستن تاریخ خود نباشد و شوربخت تر از همه ملتی است که تاریخ خود را به ریشخند بگیرد .
Hidden Content Hidden Content
علامت ستاره در انتهای شماره پشت کارت کار می کنه و شناسه پرداخت و شناسه قبض را می ده ولی طبق گفته دوستمون اینکه با پرداختش جریمه هم صاف بشه معلوم نیست
![]()
من اینترنتی پرداخت کردم بعد که چک کردم هنوز صاف نشده بود ولی بعد از یک هفته صاف شد
پس یک هفته بعد از پرداخت باید صبر کنید
![]()
درود بر شما
دوست گرامی ارتباطی با گذشت یک هفته نداره این موضوع ، شما اگه توجه کنید وقتی خلافیتون رو میگیرید به عنوام مثال درج میشه که تا تاریخ 9 آذر ماه خلافی شما n تومان می باشد ، اما سری بعد که چک میکنید ممکنه درج بشه که خلافی شما تا تاریخ 22 آذر ماه n تومان هست و ممکنه شما تو این مدت که از 9 آذر هست تا 22 آذر خلافی خودتون رو پرداخت کرده باشید ، حالا ممکنه شما خلافیتون رو 10 آذر پرداخت کرده باشید یا اینکه ممکنه 21 آذر پرداخت کرده باشید و یا حتی 15 آذر که یک هفته قبل هست ، اما در صورت پرداخت در هر کدوم از این تاریخ ها که در این بازه زمانی 13 روزه قرار داشته باشه ، خلافی شما پاک میشه ، امیدوارم مطلب رو رسونده باشم .
پاینده باشید .
بدبخت ملتی که تاریخ خود را نداند ، تیره بخت تر از آن ملتی است که علاقمند به دانستن تاریخ خود نباشد و شوربخت تر از همه ملتی است که تاریخ خود را به ریشخند بگیرد .
Hidden Content Hidden Content