تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

روشهای تزئین هندوانه و انار شب یلدا

  1. #1
    MAAAH آواتار ها
    MAAAH آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    نوشته ها
    2,643
    تشکر
    12,715
    تشکر شده 12,570 بار در 4,480 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض روشهای تزئین هندوانه و انار شب یلدا

    برای تزیین هندوانه می توانید :

    1- آن را از طول زیکزاک یا دالبر ونیم دایره ،نیم دایره ای برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن یک دسته ی زیکزاکی یا دالبری نگه داریدتا به شکل سبد شود وسپس هندوانه های داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولی ویا با قاشقهای بستنی در آورده وبرای اینکه همه ی هندوانه ها را گرد گرد در بیا ورید از ابتدا که همه ی توپها را در می آورید در ظرفی دیگر ریخته وسپس همه را به سبد هند وانه ای خود وارد کنید.می توانید برای پذیرایی از چوبهای کبابی کوچک که چند عدد را در توپهای هندوانه ای فرو کرده اید و به آن شکل زیبایی هم می بخشد به جای چنگال استفاده نمایید.

    2- هندوانه را از عرض وبدون دسته باز هم زیکزاکی یا دالبر برش داده واین بار در ظرفی مربع شکل برش دهید وبا چنگالهای سفید کوچکی که از فروشگاههای لوازم شیرینی می توانید تهیه کنید در این هندوانه های مربعی شکل زده و از مهمانان شب یلدایی خود پذیرایی کنید.می توانید برای زیباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روی آن می پاشید استفاده نمایید.


    3- پوست هندوانه را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری بردارید که سفیدی های زیر پوست باقی بماند وتنها پوست سبز آن جدا شود ،سپس یک گل رز را در نظر گرفته وبا برشهایی بر روی پوسته ی سفید هندوانه آن را بوسیله ی چاقوی لیزری به شکل گل در بیاورید.

    4- هندوانه را ازطول نصف کرده و 5 تا 10 سانت روی آن را به شکل ترمه برش دهید که برای این کار می توانید شکل ترمه را ابتدا بر روی آن با نوک چاقو کشیده وسپس اطراف آن 5 تا 10 سا نت رویی را به آرامی خالی کنید به طوری که یک ترمه ی قرمز از هندوانه در رو وبقیه ی آن به شکل قبل با پوسته ی سبزدر زیر قرار داشته باشد.




    5- هندوانه را از وسط نصف کرده و همراه با پوست آن ،برشهای نیم دایره ای هم اندازه ای درست کنید همانطور که همیشه برش می دهید با این تفاوت که همه هم اندازه ونسبتا نازک باشند ،سپس آنها را درون سینی گرد سیلور یا کریستال وبلور مانند پره های پنکه مشترک در نقطه ای در مرکز قرار دهید .

    6- هندوانه را از وسط نصف وسپس باز نیمه ها را از وسط دقیق نصف کنید تا چهار قسمت بزرگ مساوی داشته باشید ،سپس آنها را با پوست از طول به شکل برش برش های هم اندازه ی مثلثی شکل در آورید وهمه را در ظرف استیل ماهی شکل مانند پولکهای ماهی پشت سر هم قرار دهید ویا در ظرفی بیضی شکل پشت هم برای پذیرایی بچینید .می توانید در کنار تزیینات دیگر هندوانه ها مقداری را برای بچه ها به این شکل آماده نمایید که بسیار راحت ودر عین حال زیباست .

    7- روشهای ساده دیگر را تنها با تصویر برای شما نمایش می‌دهیم. امیدواریم که مورد توجه شما کاربران عزیز قرار گیرد






    دست و بالم از حرف خالیست ...
    هر چه هست توئی
    و تو
    حرف نداری ...


    هر کس بد ما به خلق گوید، ما دیده به بد نمی خراشیم، ما نیکی او به خلق گوئیم، تا هردو دروغ گفته باشیم!

  2. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما MAAAH برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    MAAAH آواتار ها
    MAAAH آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    نوشته ها
    2,643
    تشکر
    12,715
    تشکر شده 12,570 بار در 4,480 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    1-انار ها را در صورت خشک و سفت بودن تاجشان از قسمت تاجشان نیم ساعت درون آب ولرم قرار داده وسپس تاج آن را با دست از هم باز کرده تا مثل گلبرگهایی به پوست انار بچسبدو در کنار میوه ها قرار دهید.





    2- کلاهک وتاج انار را تا نیمه به گونه ای از آن جدا کنید که داخل انار هیچ به هم نریزد وبه شکلی در آید که انار از نیمه با پوست وقسمت رویی آن باز دیده شود .این مدل در کنار میوه های دیگر زیبا دیده خواهد شد.




    3-پوست انار را با یک چاقوی لیزری تیز از روی آن برداشته یا انارها را همینطورکامل ودرست درون ظرفی جداگانه قرار دهید ویا به قطعات کوچکتری که بسیار برای مصرف راحت تر است در آورده وبر سر سفره ی یلدایی خود بگذارید.

    4- انار ها را دانه کرده درون کاسه ای بلوری بریزید ودر لابه لای آنها چند نگین کوچک آناناس وانگورریخته وچند تکه از انارهای کوچک هرمی شکل نیز روی آنها بگذارید .


    دست و بالم از حرف خالیست ...
    هر چه هست توئی
    و تو
    حرف نداری ...


    هر کس بد ما به خلق گوید، ما دیده به بد نمی خراشیم، ما نیکی او به خلق گوئیم، تا هردو دروغ گفته باشیم!

  4. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما MAAAH برای ارسال این پست سودمند:


  5. #3
    MAAAH آواتار ها
    MAAAH آفلاين است همکار قدیمی
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    نوشته ها
    2,643
    تشکر
    12,715
    تشکر شده 12,570 بار در 4,480 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض



    تزیین سیب و پرتقال برای شب یلدا!




    1-یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید وجدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب واز داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند وکاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها 4 تا 5 لایه ی هفتی شکل خواهید داشت والبته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند.پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا در آید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.



    هم می توانید این دو سیب را بر روی سیب های دیگر یا میوه های دیگر قرار دهید وهم با بر داشتن لایه ای از زیر سیب وقرار دادن آن با خلال دندان در جلوی پرهای قو آن را کامل کرده وبه شکل دو قوی زرد وقرمزدر کنار میوه ها قرار دهید.
    2- چند عدد سیب سرخ را در ظرفی بچینید و همراه با آنها آجیل هایی مثل گردو و بادام درسته قرار دهید و برای زیبایی بیشتر می‌توانید مانند شکل از شکلات یا بیسکویت های زیبا یا از شمع های مختلف و رنگی نیز استفاده کنید



    3- پرتقال را از اطراف ودور تا دور، دورانی مثل سیب پوست کرده وجدا کنید.پرتقال پوست شده را از وسط کاملا باز کرده وپوست آن را به شکل گل در آورده در وسط آن قرار دهیدوروی میوه های با پوست یا وسط ظرف میوه های پوست شده ی آماده قرار دهید .




    4- پرتقالهای پوست شده ی آماده را از هم جدا کرده وبا میوه های پوست شده ی دیگر مثل سیب وکیوی وآناناس وخیار حلقه وخورد شده به طور جدا گانه در ظرفهای چند قسمتی یا ظرف گردی که خودتان آنها را جدا گانه می چینید قرار داده وبرای پذیرایی با یک چنگال آماده کنید.

    دست و بالم از حرف خالیست ...
    هر چه هست توئی
    و تو
    حرف نداری ...


    هر کس بد ما به خلق گوید، ما دیده به بد نمی خراشیم، ما نیکی او به خلق گوئیم، تا هردو دروغ گفته باشیم!

  6. کاربران : 12 تشکر کرده اند از شما MAAAH برای ارسال این پست سودمند:


  7. #4
    Yaser! آواتار ها
    Yaser! آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    24
    محل سکونت
    Samsung U600
    نوشته ها
    1,475
    تشکر
    2,325
    تشکر شده 3,300 بار در 1,214 پست
    لايك دريافتي
    1
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    روش تهیه میوه خشک برای آجیل شب یلدا




    یکی دیگر از تنقلات مفید و شیک شب یلدا آجیل میوه های خشک است که نه تنها برای این شب بلکه همیشه می‌تواند برای کودکان ما جایگزین تنقلات ناسالم شود که جدا از خشک شدن با دستگاههای مخصوص و تهیه ی آنها از آجیل فروشی ها، می توان آنها را در منزل وبه دو روش ساده خشک کرد:


    روش اول:
    هر نوی میوه ای را به دلخواه پس از شستشو و هر کدام که می‌شود با پوست نیز مصرف کرد را برش داده و حلقه حلقه کنید و بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید پهن کنید. از یک پارچه ی تمیز وسفید استفاده کرده و روی آنها را بپوشانید تا نور مستقیم به آنها نرسد که اگر شوفاژ یا فن در جای تاریکی باشد بهتر بوده و نیازی به پارچه نخواهد بود. پس از یک روز برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی آنها را بر گردانده و جابه جا کنید تقریبا با این روش پس از سه تا چهار روز میوه های خشک شما آماده خواهند بود.

    روش دوم :میوه های شسته و آماده شده را بر روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیزی که روی یک میز یا سطحی که از زمین بالا تر است پهن کرده اید بریزید ودر جایی کاملا خشک و تاریک قرار دهید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا نمایید .در این روش که طبیعی تر و بهتر است، بین 7 تا 8 روز طول می کشد تا میوه های شما خشک و برای مصرف آماده شوند.
    .

    موج برون به صخره ما نمي رسد.

    ما جدا افتاده ايم ، و ستاره همدردي از شب هستي سر مي زند.

    ما مي رويم ، و آيا در پي ما ، يادي از درها خواهد گذشت ؟

    ما مي گذريم ، و آيا غمي بر جاي ما ، در سايه ها خواهد نشست؟

    برويم از سايه ني ، شايدجايي ، ساقه آخرين ، گل برتر را در سبد ما افكند.


    .

  8. کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما Yaser! برای ارسال این پست سودمند:


  9. #5
    Yaser! آواتار ها
    Yaser! آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2006
    سن کاربر
    24
    محل سکونت
    Samsung U600
    نوشته ها
    1,475
    تشکر
    2,325
    تشکر شده 3,300 بار در 1,214 پست
    لايك دريافتي
    1
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    سفره آرایی شب یلدا
    شب یلدا و آراستن سفره یلدایی
    یلدا واژه ای سریانی است و به معنای ولادت است ،ولادت خورشید (مهر و میترا) و ولادت مهر شکست ناپذیر.
    یلدا برابر با شب اول جدی و شب هفتم دی ماه جلالی و شب بیست و یکم دسامبر فرانسوی است وچون این شب را با میلاد مسیح تطبیق کرده اند از این رو بدین نام نامیده شده است.جشن میلاد مسیح که در 25 دسامبر تثبیت شده در اصل جشن ظهور میترا بوده که مسیحیان قرن چهارم میلادی آن را روز تولد مسیح قرار داده اند.
    طبق سنن و آداب قدیمیان همیشه رسم بر این بوده در بلند ترین شب سال که برابر با آخرین شب آذر ماه است اقوام و خویشان و کوچکتر ها به دیدن بزرگترها و مادربزرگ و پدر بزرگها ی دوست داشتنی بروند و با گرفتن فال حافظ و خواندن شاهنامه در کنار قرآن این شب را به یاد ماندنی تر کنند و اما خوردن تنقلات مخصوص این شب نباید فراموش شود به طوری که خیلی از قدیمیها هندوانه و خربزه و انگور و انار مخصوص این شب را از دو ،سه هفته قبل در محلهای خنک منزلشان نگهداری می‌کردند که نشان می داد این شب برایشان بسیار حائز اهمیت بوده است .دور کرسی نشستن ها که بازگو کردن آن برای جوانان و فرزندان امروزی باید با توضیحات خاص خود همراه باشد،اما بدون آن کرسی ها هم می شود بر دور سفره ی سنتی و یا حتی مدرن شب یلدایی نشست و به این شب بلند به یاد ماندنی نشاط و شادابی ویژه ای بخشید.

    روش سنتی :
    برای سفره از پارچه ی ترمه یا پته ی کرمان و یا هر نوع پارچه ی گل دوزی شده به سبک و سیاق قدیمی و سنتی استفاده کرده و چون هم اکنون دیگر از آن کرسی های با صفای قدیمی خبری نیست می توانید سفره را بر روی میز گرد یا چهار گوش با پایه های کوتاه پهن کنید و تمام مواد تزیین شده را در ظرفهای سفالی رنگی و یا چینی های گل سرخی قدیمی ویا حتی نقره درسفره قرار دهید .قرآن، که بهتر است با معنی و منظوم باشد را به همراه شاهنامه و دیوان حافظ ،بین دو شمع مورد نظرتان و یا درکنار کاسه ی بلورین حاوی شمع ها در بالای سفره قرار داده و بین آنها چند شاخه گل نرگس بگذارید تا سفره ی زیبا ومعطری داشته باشید و آن شب را دور سفره با خواندن قرآن و شاهنامه و گرفتن فال حافظ در کنار دوستان و اقوام شبی به یاد ماندنی و خاطره انگیز سازید.

    روش مدرن و امروزی:
    در این روش از انواع سرمه ها و رومیزی های جدید به سلیقه ی خود استفاده کرده و در وسط میز ناهار خوری ویا میزهای کوچکتر پهن کرده و به آرامی با دست قسمتهایی از رو میزی را چروک و برآمده کنید و وسایل مورد نیاز و تزیین شده را در ظرفهای سیلور یا کریستال قرار داده و در فواصل برآمدگی های سفره بچینید .قرآن منظوم ،شاهنامه و دیوان حافظ را نیز در بالای سفره قرار داده و بین آنها از انواع گلهای معطر و تازه به سلیقه ی خود بگذارید و در کنار سفره ای که با عطر و بوی کتاب آسمانی قرآن و نعمت های بی دریغ خداوند مزین و خوشبو شده شبی آسمانی را به دوستان و اقوام هدیه کنید.

    .

    موج برون به صخره ما نمي رسد.

    ما جدا افتاده ايم ، و ستاره همدردي از شب هستي سر مي زند.

    ما مي رويم ، و آيا در پي ما ، يادي از درها خواهد گذشت ؟

    ما مي گذريم ، و آيا غمي بر جاي ما ، در سايه ها خواهد نشست؟

    برويم از سايه ني ، شايدجايي ، ساقه آخرين ، گل برتر را در سبد ما افكند.


    .

  10. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما Yaser! برای ارسال این پست سودمند:


  11. #6
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    خیلی قشنگ بودن!

  12. #7
    baba22 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    سن کاربر
    20
    نوشته ها
    24
    تشکر
    29
    تشکر شده 18 بار در 14 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    جالب بود ممنونم:)

  13. #8
    پارانزیم آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    نوشته ها
    7
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    لايك دريافتي
    0
    لايك كرده
    0

    پیش فرض

    خیلی جالب هستن دست ها هست

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 11:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved