تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - Powered by vBulletin
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 20 از 22
  1. #1
    babi 007 آفلاين است همکار قدیمی
    انسان به امید زنده است
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    5,690
    تشکر
    6,897
    تشکر شده 12,387 بار در 4,855 ارسال

    Wink

    ساندویچ ساده با ژامبون1


    ساندویچ کوکو سبزی و ژامبون (دو ساندویچ)
    سبزی کوکو خورد شده یک پیمانه و نیم
    زرشک یک قاشق.غ
    گردو خورد کرده دو قاشق.غ
    تخم مرغ دو عدد
    نمک و فلفل
    دو سه ورق ژامبون گوشت یا مرغ
    روغن
    نون باگت تو خالی دو عدد
    سس کچاب
    گوجه فرنگی یک عدد

    داخل نون های باگت رو کمی سس کچاب بمالید و کنار بذارید. توی یه کاسه سبزی کوکو و گردو و زرشک و تخم مرغ ها و نمک و فلفل رو قاطی کنید. روغن رو تو ماهیتابه داغ کنید. مایه ی کوکو رو توی ماهیتابه پهن کنید و ورقه های ژآمبون رو که به صورت نوارهای پهن بریدید روش بچینید. در ماهیتابه رو بذارید و شعله ی گاز رو کم کنید تا کوکو خودشو بگیره. وقتی یه طرفش سرخ شد از فاصله ی بین نوارهای ژامبون ببریدش و برش گردونید البته همراه ژامبون. وقتی ژامبون هم سرخ شد کوکو های برش خورده رو توی نون باگت بذارید و گوجه ها رو برش بزنید و بذارید کنارش. من زیاد طعم خیارشور رو با این ساندویچ دوست ندارم ولی اگه فکر می کنید به ذائقه ی شما می خوره می تونید چند برش هم خیارشور بهش اضافه کنید. با سس قرمز سرو کنید.
    نکته: برای همگیری بهتر مایه کوکو می تونید یک قاشق آرد نخودچی بهش اضافه کنید.

    سلام به همه در این تاپیک انواع ساندویچ رو اموزش میدیم :):p
    ویرایش توسط raya : October 9th, 2010 در ساعت 11:58 PM

  2. 2 کاربر مقابل از babi 007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    babi 007 آفلاين است همکار قدیمی
    انسان به امید زنده است
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    5,690
    تشکر
    6,897
    تشکر شده 12,387 بار در 4,855 ارسال

    پیش فرض

    ساندویچ کباب لقمه و ژامبون

    کباب لقمه آماده ۴ عدد
    نون باگت ۲ عدد توخالی
    ژامبون چند ورق
    چیپس یه کم
    قارچ چند تا دونه
    پنیر پیتزا رنده شده یه کم یا پنیر ورقه ای دو ورق
    خیارشور دو تا خورد شده
    جعفری دو قاشق خورد شده یا یه مشت پر خورد نشده
    گوجه فرنگی یک عدد
    روغن
    سس مایونز

    روغن رو توی ماهیتابه داغ کنید. دو طرف کبابها رو توش سرخ کنید. قارچ ها رو بعد از کباب ها سرخ کنید. توی نون ها کمی سس مایونز بمالید. کباب ها و قارچ ها رو توی نون هاگذاشته و پنیر رنده یا پنیر ورقه ای که نواری بریده اید رو روش بذارید. ژامبون رو روش بذارید. با کاغذ فویل ببندید و ۷ و ۸ دقیقه با ۲۰۰ درجه تو فر بذارید تا پنیر آب شه. اگه از ماکروفر استفاده می کنید ۵ و ۶ دقیقه با قدرت بالا کافیه. ساندویچ ها رو در آرید و چیپس و جعفری و خیارشور و گوجه ورقه شده رو توش بذارید. داغ و با سس مایونز یا هزار جزیره یا فرانسوی سرو کنید.
    نکته: کباب ها رو می تونید با مخلوط ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رنده شده که آبش رو گرفته اید توی خونه تهیه کنید.
    نکته ۲: اگه فر یا ماکروفر ندارید از پنیر ورقه ای استفاده کنید و لزومی هم نداره آبش کنید فقط سعی کنید تا کباب ها گرمه ساندویچ رو به سرعت بپیچید. خیلی هم خوب می شه!

  4. 3 کاربر مقابل از babi 007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    babi 007 آفلاين است همکار قدیمی
    انسان به امید زنده است
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    5,690
    تشکر
    6,897
    تشکر شده 12,387 بار در 4,855 ارسال

    پیش فرض

    ساندویچ مرغ
    مواد لازم
    یک عدد سینه مرغ
    150 گرم قارچ
    یک فلفل دلمه ای یک پیاز کوچولو
    یک هویج
    نمک و فلفل
    کمی کره یا روغن!
    [IMG]http://i17.*******.com/52fmphz.jpg[/IMG]

    پیاز رو پوست کنده و چهارقسمت کنید، پوست هویج رو بتراشید و خورد کنید. فلفل دلمه ای رو هم خورد کنید. همه رو با سینه ی مرغ بریزید تو قابلمه + 2 پیمانه آب + نمک و فلفل.... بذارید 25 تا 30 دقیقه بپزه. آب مرغ رو صاف کنید ( می تونید تو فریزر نگه دارید و توی سوپ استفاده کنید.) پیازها رو از قابلمه در آرید. مرغ رو ریش ریش کنید و با هویج و فلفل دلمه ای که همراه مرغ پخته شده کنار بذارید.
    قارچ رو خورد کنید و تو کمی کره یا روغن سرخ کنید ( زیاد هم نزنید که آب نندازه. وقتی قارچ سرخ شد. مرغ و هویج و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. کمی نمک زده و 2 تا 3 دقیقه تفت بدین. بریزید تو نون باگت و با خیارشور و سس گوجه فرنگی یا مایونز اگر دوست دارین میل کنید.

  6. 2 کاربر مقابل از babi 007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    Talking ساندویچ ژامبون با سس هندی

    ساندویچ ژامبون با سس هندی




    مواد لازم:
    كره 4/1 پيمانه
    سركه سيب يا آب نارنج 1 قاشق غذاخوري
    ادويجات ( فلفل، زردچوبه و ...) به مقدار لازم
    خردل تند 1 قاشق غذاخوري
    ژامبون تازه و خرد شده 250 گرم
    نان باگت (ساندويچي) به اندازه 4 ساندويچ (يا 8 برش)
    كره 4 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:
    يک چهارم پيمانه كره اي كه داريم با سركه در ظرف متوسط مخلوط كرده آنقدر هم مي زنيم تا رنگ آن روشن شود و پف كند.بعد ادويجات و خردل را نيز اضافه مي كنيم دوباره هم مي زنيم و ژامبون را نيز به آن اضافه مي كنيم و كاملاً مواد را با هم مخلوط مي كنيم.

    يك برش نان ساندويچي را بر مي داريم، سطح آن را با 2/1 قاشق غذاخوري كره چرب مي كنيم و 4/1 از مواد ساندويچ را روي آن مي ريزيم باز 2/1 قاشق غذاخوري كره روي يك برش ديگر نان ساندويچي مي ماليم و روي مواد مي گذاريم .

    به همين ترتيب چهار ساندويچ را آماده مي كنيم.

    اين ساندويچ را مي توان در دماي صفر درجه به مدت يك ماه نگهداري كرد.هر ساندويچ حاوي 405 گرم كالري، 21 گرم چربي، 18 گرم پروتئين، 35 گرم كربن هيدرات، 1283 ميلي گرم سديم، 61 ميلي گرم كلسترول مي باشد
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  8. کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #5
    aise آواتار ها
    aise آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Apr 2008
    سن کاربر
    17
    محل سکونت
    k800/w550i/t990
    نوشته ها
    130
    تشکر
    97
    تشکر شده 225 بار در 135 ارسال

    پیش فرض ساندویچ مرغ با مایونز ( آموزش پختن انواع غذاهای ايرانی-آموزش آشپزی )

    مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
    مواد لازم:

    ساندویچ مرغ با مایونز

    ▪ سینه مرغ پخته=یک عدد
    ▪ پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان
    ▪ آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
    ▪ گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
    ▪ سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
    ▪ نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
    نوش جان


    :rolleyes:
    ★★★★★★ ilove my love★★★★★★
    آدم شرمنده ي خودش نباشه....
    فقط همين!!!!:o

  10. 2 کاربر مقابل از aise عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. #6
    sepide 19 آواتار ها
    sepide 19 آفلاين است كاربر ساده
    تاریخ عضویت
    Apr 2007
    محل سکونت
    نوکیا 6270 _5610
    نوشته ها
    51
    تشکر
    361
    تشکر شده 428 بار در 207 ارسال

    پیش فرض

    فلافل:


    موادلازم
    نخود
    پياز
    نمك و فلفل
    ادويه فلافل
    آويشن و جعفري خرد شده
    بكينگ پودر
    روغن مايع
    سس مخصوص فلافل ( سس سفيد و قرمز و آب تمبر هندي)

    براي تهيه فلافل اصلي ترين مهره نخوده !!!
    اگه يه كاسه سر خالي نخود رو خيس كنيد به نظر من بسه ! البته از دفعه هاي بعد اندازه دستتون مياد.
    اين يك كاسه نخود رو خيس مي كنيم به مدت دو روز . نكته مهم اينه كه آب نخود در طول اين دو روز بايد چند باري عوض بشه مي تونين روزي سه بار آبش رو عوض كنين .
    نمي دونم دستگاه 1 2 3 مولينكس دارين يانه بهترين راه چرخ كردن نخود همين دستگاهه و اگه هم نه كه بايد در چرخ گوشت بريزين و حداقل دو بار چرخش كنين شايدم سه بار البته نبايد نخود به صورت پوره در بياد دونه هاي نخود بايد معلوم باشه . يكدست و يكنواخت . اگه ذرهايي چرخ نشده اي مونده جداشون كنين.
    يك عدد پياز متوسط هم يا چرخ كنين يا با قسمت بسيار ريز رنده كنين و داخل نخودهاي چرخ شده بريزين.
    نمك هم به مقدار لازم و فلفل فراوون (سعي كنين فلفل قرمز استفاده بشه)
    نوك قاشق چايخوري بكينگ پودر براي پف كردن (به مقدار كم)
    آويشن به مقدار خيلي خيلي كم
    (بعضي ها از جعفري كاملا خرد شده هم استفاده مي كنن)
    و مهمترين
    نمي دونم تا حالا اسم ادويه فلافل رو شنيدين يانه ! بله اين همون چيزيه كه اين فلافل فروشي هاي ناقلا از همه قايم مي كنن . پس اين ادويه رو قبلا از عطاري خريداري كنيدو دوقاشق پر غذاخوري به نخودها اضافه كنين.
    همه مواد رو قشنگ ورز بدين و مخلوط كنين . و به مدت يك ساعت در يخچال بگذارين .
    بعد از بيرون اوردن اگه خوب تو دست جا گرفت كه خوبه اگه هم نه مي تونين يك قاشق غذاخوري يا حداكثر دوقاشق غذاخوري آب به اين مواد اضافه كنين.
    يه قالب فلافل هم بگيرين كه تو پلاستيك فروشي ها و يا لوازم قنادي فروشي موجوده.به مقداري كه همون قالب داره توش بريزين و در ماهي تابه اي كه روغن مايع فراوون داره برگردونين و سرخ كنين.
    نكته اي كه موقع سرخ كردن بايد رعايت بشه اينه كه اول شعله رو خيلي خيلي كم كنين و فلافل ها رو در ماهي تابه پر كنين و در ماهي تابه تون رو براي چند دقيقه بگذارين تا فلافل ها مغز پخت بشن و موقع خوردن مزه خام نخود حس نشه. و بعد از چند دقيقه درش رو بردارين و مواظب باشين بخاري كه روي در رو گرفته تو ماهي تابه نريزين .بعد از سرخ شدن بايد داغ داغ سرو بشه و حتما براي خوردنش از نون باگت استفاده كنيد . به همراه سس مخصوص فلافل
    يه نكته براي سرخ كردن (سرخ كردن همه چيز) مثلا يه تيكه مرغ رو در نظر بگيرين نبايد بزارين يه طرف مرغ سرخ بشه و بعد طرف ديگه رو سرخ كنين حتما بايد يك طرف سرخ نشده برش گردونين و طرف ديگه رو بزارين يعني هر دو طرف مرغ طي دو مرحله بايد سرخ بشه. اينطوري هم خوشمزه تره و هم مغز پخت تر!
    بعد از سرخ شدن بايد داغ داغ سرو بشه و حتما براي خوردنش از نون باگت استفاده كنيد . به همراه سس مخصوص فلافل
    سس مخصوص (سه قاشق سس قرمز رو با يك ونيم قاشق سس سفيد مخلوط كرده بهش فلفل فراوون مي زنيم و بعد از مخلوط كردن سه قاشق غذاخوري آب تمبر هندي(1 قاشق تمبر هندي رو دي اين آب مي ريزيم بعد از نيم ساعت حلش مي كنيم و هسته ها و پوسته هاي تمبر هندي رو مي گيريم) رو داخل سسمون مي ريزيم.



    نوش جان
    در حضور خارهاهم مي شود يک ياس بود در هياهوي مترسک ها پر از احساس بود



    دست در دست پرنده بال در بال نسيم ساقه هاي هرز اين بيشه ها را داس بود



    کاش مي شد حرفي از "کاش مي شد"هم نبود هرچه بود احساس بود و عشق بود و ياس بود.

  12. کاربر مقابل از sepide 19 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mr7

  13. #7
    maryam.s آفلاين است اخراج شده !
    تاریخ عضویت
    Dec 2008
    سن کاربر
    28
    محل سکونت
    NOKIA_ N95
    نوشته ها
    154
    تشکر
    411
    تشکر شده 1,512 بار در 941 ارسال

    Thumbs down ساندویچ مرغ

    ساندویچ مرغ(شاورما)
    مواد لازم:
    مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
    پیاز قرمز=2 عدد
    سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
    خیار شور=به مقدار کافی
    گوجه فرنگی=1 عدد
    نان ساندویچی=به مقدار لازم
    مواد لازم برای سس ساندویچ:
    ارده سفید=4 قاشق غذاخوری
    ماست=1 لیوان
    آب=2/1 لیوان
    سیر=5 حبه
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    سس مایونز=4 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می گذاریم.
    طرز تهیه سس:
    تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم.

  14. کاربر مقابل از maryam.s عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  15. #8
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    پیش فرض اسنک

    تعریف

    اسنک به غذایی اطلاق می شود که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا (صبحانه، ناهار، شام) مصرف نمی شود؛ بلکه میان وعده ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد و انرژی مختصری برای انجام کار فراهم می کن؛ در واقع اسنک نوعی غذای مختصر می باشد.

    معمولاً اسنک ها را طوری تهیه می کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آنها طولانی تر بوده و زود فاسد نشوند. بنابراین اغلب، مواد نگهدارنده، شیرین کننده و دیگر مواد افزودنی دلخواه همچون شکلات، بادام زمینی و انواع اسانس ها را به آنها اضافه می کنند. در طبقه بندی غذاها، غذاهایی که تحت نام اسنک تهیه می شوند در قسمت غذاهای فاقد مواد مغذی «junk food» قرار می گیرند. این نوع غذاها ارزش غذایی نداشته و در تغذیه و سلامتی افراد هم، نقشی ایفا نمی کنند.

    هر ساله، کارخانجات تولید کننده انواع غذاهای اسنکی، همچون کارخانجات ایالات متحده آمریکا، میلیاردها دلار نصیبشان می شود. بازار فروش محصولات اسنکی بسیار وسیع است و هر شرکتی سعی دارد تا سهم بیشتری از این بازار را به چنگ آورد. به دنبال آن، تبلیغات گسترده ای برای راضی کردن مشتریان به خرید این محصولات وجود دارد.
    غذاهای اسنک بسیار بیشتر از غذاهای مغذی مثل میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات تبلیغ می شوند و اغلب تبلیغات تلویزیونی برای خرید انواع اسنک ها طراحی شده است.

    با افزایش نگرانی ها در خصوص تغذیه، رژیم غذایی، کنترل وزن و سلامتی، برخی افراد سعی می کنند تا غذاهای سالم تری (همچون مغز انواع میوه، سبزیجات، کیک های برنجی و یا حبوبات) مصرف کنند.
    او اینجاست

  16. #9
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    پیش فرض

    اسنک هندی
    مواد لازم :

    2 عدد سیب زمینی بزرگ پخته شده و له شده

    ۷ یا ۸ عدد نان اسلایسی ( نان مخصوص ساندویچ ساز )

    مقداری برگ گشنیز خرد شده

    مقداری فلفل سیز خرد شده

    پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

    ۱/۴ قاشق چایخوری گرم ماسالا

    نمک به میزان لازم

    روغن فراوان برای سرخ کردن


    طرز تهیه :
    سیب زمینی پخته شده و له شده را با گشنیز و فلفل سبز و پودر فلفل قرمز و نمک و گرم ماسالا خوب مخلوط می کنیم . روغن رو در یک ماهیتابه دیوار بلند می ریزیم . تا خوب داغ بشه. در یک کاسه مقداری آب می ریزیم و نان اسلایسی را فقط برای چند ثانیه خیس می کنیم و با فشار دو کفه دست آب اضافیشو می گیریم.مقداری از مواد سیب زمینی رو وسط نان می گذاریم و نان رو رول می کنیم و کناره هاشو خوب فشار می دیم تا پرس بشه و در روغن سرخش می کنیم و همراه با سس گوجه تند میل می کنیم.اگر نان کناره های برشته شده قهوه ای رنگ داشت قبل از خیساندن با چاقو کناره های قهوه ای رو جدا می کنیم.
    او اینجاست

  17. #10
    irandokht آواتار ها
    irandokht آفلاين است كاربر عالي
    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    نوشته ها
    673
    تشکر
    285
    تشکر شده 1,018 بار در 583 ارسال

    پیش فرض طرز تهیه مغز سوخاری همراه با سبزیجات

    مغز سوخاري همراه با سبزيجات

    مواد لازم
    مغز گوسفند6 عددتره فرنگي يك بوته كرفس2 ساقه كدوسبز 2 عددفلفل دلمه اي قرمزيك عددتخم مرغ زده شده يك عددشير پاستوريزه 1/4 ليوان پودر نان 1/5ليوان كره پاستوريزه30 گرم روغن مايع1/4 ليوان سير1 يا 2 حبه نمك به ميزان لازم



    طرز تهيه:

    مغزها را يك ساعت داخل آب سرد مي گذاريم بماند. سپس پوست روي مغز را پاك كرده و بعد دوباره در آب سرد نگه مي داريم و روي حرارت مي گذاريم تا به مدت 5- 4 دقيقه بپزد. سپس آن را خنك مي كنيم.
    شير و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و بعد مغزها را داخل اين مخلوط مي ريزيم. پس از آن مغز ها را در پودر نان مي غلتانيم. سپس كره و روغن را در ماهي تابه ريخته و مغزها را سرخ مي كنيم.
    در ماهي تابه ي ديگري نيز كره ريخته و سير خرد شده را مي افزاييم و تفت مي دهيم. سبزيجات خرد شده ( تره فرنگي، كرفس، كدو و فلفل دلمه اي را به صورت نوارهاي 6 سانتي متري برش مي دهيم.) را افزوده و تفت مي دهيم تا نرم شوند پس از آن در ظرف كشيده و مغزهاي سوخاري را روي سبزيجات مي چينيم.
    مي توان از سس گوجه فرنگي هم براي تزيين استفاده كرد.
    ویرایش توسط irandokht : January 18th, 2009 در ساعت 11:49 AM
    او اینجاست

  18. #11
    elmira_77 آواتار ها
    elmira_77 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,283 بار در 1,390 ارسال

    پیش فرض ساندويچ مرغ و بادام

    ساندويچ مرغ و بادام
    مواد لازم :

    نان سفيد 2 عدد
    كره قدري
    گوشت مرغ 1 فنجان
    بادام 0.5 فنجان
    سس مايونز 4 قاشق سوپخوري
    آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
    كرفس خرد شده 1.5 قاشق سوپخوري
    جعفري ساطوري شده 1.5 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :

    نان ظريف کوچک را بهر شکل که ميل داريم قالب ميزنيم يا ميبريم و روي نان کمي کره ميماليم و مقداري از مايه اردور مرغ و بادام ( در زير نحوه درست کردن آن آمده ) ميماليم و با خلال يا حلقه هاي خيار شور روي آنرا تزيين ميکنيم ، البته اين مايه را نيز ممکن است با قيف رو نان ريخت .
    طرز درست کردن اردور مرغ و بادام :
    سس مايونز و آب ليمو ، نمک و فلفل را مخلوط ميکنيم و روي مرغ و بادام ميريزيم و بهم ميزنيم ، بعد کرفس يا جعفري خرد شده را اضافه و مخلوط ميکنيم ، آنگاه مايه را در اردور خوري يا ظرف کوچک ميريزيم و اطاراف آنرا با چند ساقه کرفس و حلقه هاي ليموترش تزيين مي کنيم .
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  19. کاربر مقابل از elmira_77 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  20. #12
    salma_007 آواتار ها
    salma_007 آفلاين است کاربر معمولي
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    سن کاربر
    23
    نوشته ها
    113
    تشکر
    417
    تشکر شده 367 بار در 172 ارسال

    Smile ساندويچ كاسه اي با مرغ

    مواد لازم:


    سينه مرغ آبپز شده 3 عدد
    نان ساندويچي بلند به مقدار لازم
    هويج 1 عدد متوسط
    پياز 1 عدد متوسط
    سس مايونز 2قاشق غذاخوري
    خامه زده شده 2/1 ليوان
    طعم دهنده مگي 1 عدد
    پنير موزاريلا رنده شده به مقدار لازم



    طرز تهيه:

    1. ابتدا نانها را طبق شكل برش داده سپس داخل نانها را خالي كنيد. دقت كنيد زير نانها خالي نشود.
    2. پياز را ريز كرده همراه كمي روغن تفت دهيد سپس هويج رنده شده را به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد.
    3. مرغ آبپز را در ظرفي ريش ريش كرده به مواد اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
    4. طعم دهنده مگي را به مواد اضافه كرده همراه مواد تفت دهيد سپس خامه+سس مايونز را به مواد اضافه كنيد بگذاريد مواد كمي جوشيده و غليظ شود.
    5. داخل نانها را از مواد پر كرده روي آن كمي پنير موزاريلا رنده شده بريزيد.
    6. نانها را در سيني فر كنار هم چيده سپس ظرف را به مدت 5 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير ذوب شده و روي آن طلايي رنگ شود.
    تو آمدی ز دورها و دورها
    ز سرزمین عطرها و نورها
    نشانده ای مرا کنون به زورقی
    ز عاجها ز ابرها بلورها
    مرا ببر امید دلنواز من
    ببر به شهر شعرها و شورها

  21. 2 کاربر مقابل از salma_007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  22. #13
    عسل67 آواتار ها
    عسل67 آفلاين است كاربر كارامد

    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    سن کاربر
    21
    محل سکونت
    nokia 5530
    نوشته ها
    1,337
    تشکر
    306
    تشکر شده 1,255 بار در 663 ارسال

    پیش فرض ساندویچ مرغ با روگن

    مواد لازم:سینه مرغ 700 گرم/نان روگن 4 عدد/پنیر تست 4 ورق/فلفل دلمه ای یک چهارم لیوان/نخود فرنگی پخته شده یک دوم لیوان/سس مایونز 2قاشق غذاخوری/آب لیمو 2قاشق غذاخوری/زیتون بدون هسته به میزان لازم/ ژامبون گوشت تنوری 4ورق/کره50گرم/نمک و فلفل سیاه به میزان لازم



    طرز تهیه:سینه مرغ را کامل بدون استخوان کرده و به دو تکه مساوی تقسیم میکنیم
    مرغ رابایک عدد پیاز.یک هویج.یک ساقا کرفس کمی تفت داده.زعفران وآب را به آن اضافه میکنیم و میپزیم
    نان را از وسط برش داده و روی قسمت زیرین نان کره میمالیم.
    ورقه پنیر را روی نان گذاشته سپس ورقه های ژامبون را از وسط برش میدهیم تا میزنیم و روی پنیر قرار میدهیم.یک برش به قطر1سانتی متر از سینه مرغ پخته شده را روی ژامبون ها قرار میدهیم.
    آب لیمو.فلفل دلمه ای ونخود فرنگی رامخلوط میکنیم. نمک و فلفل سیاه را نیز به این مواد اضافه میکنیم.سپس یک قاشق بزرگ ازمخلوط را روی مرغ گذاشته. برش های زیتون را نیز بین ورقه های ژامبون قرار میدهیم.
    در آخرقسمت بالایی نان را روی ساندویچ قرار میدهیم.بهتراست برای اینکه بهتر روی ساندویچ قرار بگیرد داخل آن را خالی کنیم.
    و در آخر میشینیم و با خیال راحت میخوریم;)

  23. 2 کاربر مقابل از عسل67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  24. #14
    Alireza Amirjani آفلاين است همکار قدیمی
    چوپان همیشه برای ترساندن گله، یک گرگ خیالی می تراشد...
    تاریخ عضویت
    May 2006
    سن کاربر
    متولد 7/11/58
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,291
    تشکر
    11,617
    تشکر شده 16,975 بار در 3,163 ارسال

    پیش فرض

    سلام
    اینم یه ساندویچ فوق العاده خوشمزه:

    مواد لازم برای 1 ساندویچ:
    نان باگت 1 عدد (هرچه قدر نان نرم تر و قطورتر باشه بهتر
    هات داگ 1عدد
    کالباس (حتی المقدور ژامبون گوشت یا مرغ دودی) 2 ورق
    پنیر پیتزا ورقه ای 2 ورق
    چیپس خلالی، پودر آویشن، قارچ، گوجه، خیار شور به میزان لازم
    مخلوط سس سفید و قرمز به میزان لازم
    1- خمیر نان را تا جایی که امکان دارد خالی کنید و داخل نان را سس مخلوط، گوجه، خیار شور و چیپس بریزید
    1- هات داگ را پس از آبپز کردن در روغن سرخ کنید
    2- کالباسها را در روغن کم بیندازید و پس از اینکه یکطرف کالباس کمی تفت داده شد آنرا برگردانید
    3- روی کالباس پنیر پیتزا و قارچ بریزید و کالباس را به صورت عمودی از وسط تا کنید
    4- کالباس و هات داگ را داخل نان بگذارید
    5- روی مواد آویشن و سایر ادویه جات مورد علاقه بریزید
    6- میل کنید
    7- مواظب باشید نترکید:d
    در ضمن ترکیب کالباس، پنیر پیتزا و قارچ با ساندویچ استیک و فیله مرغ نیز بی نظیر است
    نوش جان
    با یک دل غمگین به جهان شادی نیست
    تا یک ده ویران بود، آبادی نیست
    تا در همه جهان یکی زندان است
    در هیچ کجای عالم آزادی نیست

  25. 3 کاربر مقابل از Alireza Amirjani عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  26. #15
    مريم-ايران آواتار ها
    مريم-ايران آفلاين است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    نوشته ها
    8
    تشکر
    202
    تشکر شده 16 بار در 12 ارسال

    پیش فرض

    ساندويج دل مرغ


    پياز 1 عدد
    گوجه فرنگي 3 عدد
    فلفل دلمه اي 3 عدد
    دل مرغ 1 كيلو
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذا خوري
    زرد چوبه 1 قاشق چاي خوري
    پنير صبحانه مقداري
    نان سير و زيتون سحر به تعداد لازم



    طرز تهيه:
    دل مرغ را حلقه حلقه كنيد.
    روغن را در تابه مي ريزيمو بعد پياز و دل مرغ را اضافه كرده و مقداري فلفل سياه
    ورب گوجه فرنگي را اضافه كرده و شروع ميكنيم به تفت دادن ومقداري زرد چوبه اضافه كرده خوب كه سرخ شد حالا پنير را اضافه كرده ميگذاريم تا اب شود.
    بعد گوجه فرنگي وفلفل دلمه اي را اضافه كرده و هم ميزنيم.
    (حالا ميتوانيم مواد را داخل نان سير و زيتون قرار دهيم و نوش جان كنيم و بدانيم كه ساندويجي كه ميخوريم سالم و خوش مزه است.)
    بترس از كسي كه از خدا نترسد!!!

  27. #16
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    Thumbs down آموزش انواع ساندویچ

    مواد لازم:
    نان تست=1 بسته
    سينه مرغ آبپز شده و ريز شده=1 ليوان
    هويج=4 عدد
    سيب زميني=3 عدد
    كنسرو نخودفرنگي=2/1 ليوان
    كنسرو ذرت=2/1 ليوان
    پياز رنده شده=2 عدد
    نمك و فلفل و زردچوبه=كمي
    سس مايونز=به مقدار لازم
    تخم مرغ زده شده=3 تا 4 عدد
    آرد سوخاري=به مقدار لازم
    روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. پيازها را همراه با كمي روغن در ماهيتابه سرخ كنيد سپس سيب زميني ها و هويج ها را كه به صورت نگيني ربز خرد كرده ايد به پياز اضافه كرده و همراه با روغن تفت دهيد تا بپزند سپس نخودفرنگي و ذرت را به همراه مرغ پخته شده و ريز شده به مواد اضافه كرده روي حرارت هم بزنيد و كمي تفت دهيد. نمك و فلفل و زردچوبه را نيز به مواد اضافه كنيد.














    2. نانها را به صورت مثلثي شكل خرد كرده سپس روي هر كدام از نانها كمي سس مايونز بكشيد.
    3. روي نانها كني از مواد با قاشق ريخته و طرف ديگر نان را با قطعه ديگر نان بپوشانيد.














    4. هر كدام از ساندويچ ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن فراوان روي حرارت ملايم سرخ كنيد تا زمانيكه نانها طلايي رنگ شوند.
    نكته: مي توانيد به جاي مرغ از كنسرو تن ماهي استفاده كنيد
    خدا حافظ همین حالا ....

  28. #17
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض

    مواد لازم :
    تخم‌مرغ دو عدد
    نان باگت دو عدد
    پياز داغ يك قاشق سوپخوري
    رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
    جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
    گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
    پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم

    [IMG]http://*******************/photos/ax403826.jpg[/IMG]
    لقمه گوشتی
    طرز تهيه
    ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و رب‌گوجه‌فرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، مي‌‌گذاريم كمي سرد شود، سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخم‌مرغ‌ها به آن اضافه كرده و مخلوط مي‌‌كنيم تا مايه يك‌دستي به دست بيايد، باگت را به صورت حلقه‌حلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است) سعي مي‌‌كنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانه‌اي خالي بشود) آن‌گاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نان‌ها را در تابه چيده و داخل‌ آنها را با مايه گوشتي پر مي‌‌كنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو مي‌‌كنيم.
    نكته:توجه داشته باشيد فقط دو سر لقمه‌ها را سرخ مي‌‌كنيم.
    خدا حافظ همین حالا ....

  29. #18
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض ساندویچ مرغ با مایونز


    ● مواد لازم:
    ▪ سینه مرغ پخته یک عدد
    ▪ پیاز خرد شده ۴/۱ لیوان
    ▪ آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
    ▪ گشنیز و جعفری خرد شده نصف فنجان
    ▪ سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ نان مخصوص ساندویچ به مقدار لازم
    ● طرز تهیه:
    مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
    خدا حافظ همین حالا ....

  30. #19
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض لقمه اسفناج


    مواد لازم
    ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
    سركه يك قاشق غذاخوري
    تخم‌مرغ يك عدد
    بيكينگ‌پودر 1/4 قاشق چايخوري
    نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم

    مواد لازم ميانی
    اسفناج 500 گرم
    پياز يك عدد
    پنير سفيد 50 گرم
    كره يك قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    [IMG]http://*******************/photos/ax859388.jpg[/IMG]
    لقمه اسفناج
    طرز تهيه
    پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.
    خدا حافظ همین حالا ....

  31. #20
    raya آواتار ها
    raya آفلاين است همکار قدیمی فروم نیک صالحی
    سلام دوستان
    تاریخ عضویت
    Feb 2007
    سن کاربر
    متولد 27 آبان 1362
    محل سکونت
    nokia N81
    نوشته ها
    0
    تشکر
    21,016
    تشکر شده 19,840 بار در 9,588 ارسال

    پیش فرض تست پنیر و ریحان

    مواد لازم
    نان تست چهار عدد
    پنير خامه‌اي يك بسته
    نعنا و ريحان و نمک به ميزان لازم
    گوجه‌فرنگي ريزشده و خیار رنده شده از هر کدام يك عدد

    [IMG]http://*******************/photos/ax612206.jpg[/IMG]
    تست پنير و ريحان
    طرز تهيه
    ابتدا پنير خامه‌اي را با چنگال له كنيد. خيار رنده‌شده، نعنا و ريحان ريز شده را به آن اضافه نماييد. سپس مواد را با هم مخلوط كرده و نان تست‌ها را قالب بزنيد. مقداري از مواد روي نان‌ها ريخته و روي آنها را با گوجه‌فرنگي نگيني‌شده تزئين كنيد.
    خدا حافظ همین حالا ....

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 10:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved