خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

خرید kerio

دانلود فیلم

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

خرید kerio

دانلود فیلم

بررسی خاصیت سرد و گرم بودن خوراکی‌ها
تاریخ امروز :
تالار های نیک صالحی - صفحه اصلی
تبلیغات
تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی آماده دانلود است ، برای دانلود کلیک کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

مشاهده : 4449 , پاسخ ها : 4
موضوع: بررسی خاصیت سرد و گرم بودن خوراکی‌ها

  1. Top | #1


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض بررسی خاصیت سرد و گرم بودن خوراکی‌ها

    بررسی خاصیت سرد و گرم بودن خوراکی‌ها
    غذاهای سرد ، خوراکی‌های گرم

    یکی از باورهای سالخوردگان سرد و گرم چشیده جامعه ما آن است که معتقدند برخی مواد غذایی ماهیت «گرم» و در مقابل برخی دیگر ماهیت «سرد» دارند. آنان عقیده دارند خوردن زیاد از حد سردی و گرمی‌ها هر کدام به تنهایی می‌تواند عوارض و عواقب زیانبار و آزاردهنده‌ای داشته باشد که تنها این آثار سوء می‌تواند با تعادل و سازگاری سودمند میان سردی و گرمی بر جسم و جان انسان خنثی شود

    چنین است که مادران ما به عنوان مثال: آش رشته، کشک بادمجان و کله‌جوش را با نعناداغ می‌پزند یا این که برخی افراد باتجربه هنگام بروز سوء هاضمه و دل درد شدید که پیامد خوردن گوجه سبز، چغاله، هندوانه، دوغ و ... است بی‌درنگ عرق نعناع و نبات تجویز می‌کنند. تا این که گرمی، اثر هولناک و رنج‌آور آن سردی‌ها را خنثی سازد.

    در حقیقت باید گفت: این دانش تجربی سرد و گرم چشیده‌های روزگار در واقع برآیند یافته‌های دانشمندان طب سنتی ایران است که با تکیه بر صدها سال تجربه بر روی مواد غذایی به این نتیجه دست یافته‌اند. آنان با دیدن نشانه‌هایی که پس از خوردن غذاهای گوناگون در افراد پدید می‌آید سردی و گرمی را این‌گونه شرح داده‌اند.
    سردی در اثر مصرف غذاهایی است که پس از مصرف، سبب بروز یا تشدید ضعف عمومی بدن، سستی مفاصل، سردی بدن، خمیازه، خواب‌آلودگی، کم‌حوصلگی، اضطراب، سرگیجه، افسردگی، سردرد، آبریزش از دهان، تهوع، تکرر ادرار، نفخ معده و افکار وسواسی می‌گردد و گرمی نیز در اثر مصرف غذاهایی است که پس از مصرف سبب بروز سرعت در سخن گفتن، بی‌تابی، آشفتگی، چالاکی، خشم، بی‌خوابی، زرنگی و زودفهمی، ‌تندی نبض، نمایان شدن رگ‌ها، سرخی پوست و تشنگی زیاد می‌گردد.
    بر این اساس پژوهشگران معتقدند: سردی‌ها بیش از گرمی‌ها بر خلق و خوی انسان اثر نامطلوب دارند و می‌توانند سبب تشدید افسردگی و بروز افکار وسواسی در افراد گردند. در این رابطه آنان دریافته‌اند که این سیستم به طور ژنتیک منتقل می‌شود و خصوصیات مزاجی افراد از طریق ژنتیک به ارث می‌رسد.!!

    مــوضوع پــست: بررسی خاصیت سرد و گرم بودن خوراکی‌ها, ارسـال کـننده: elmira_77, انـــجمن: تالار های نیک صالحی
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. Top | #2


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    انواع غذاهای سرد و گرم
    براساس یافته‌های دانشمندان طب سنتی برخی غذاهایی که به عنوان سردی برشمرده‌اند، شامل: ماست، خیار، هندوانه، گوجه، برنج، ترشی، ماهی، گیلاس، سیب‌زمینی، پرتقال، عدس، دوغ، گوشت گوساله، لیموشیرین، آب‌لیمو، کاهو، آبغوره، انار و چایی بدون قند می‌باشد و شماری از گرمی‌ها نیز شامل: آب‌نبات، شیره، عسل، خرما، موز، مربا، شیرینی، کشمش، گردو، خربزه، گلابی، سیر، روغن، هل، غذاهای گوشتی و فسنجان می‌‌باشد.
    بر این اساس مصرف کربوهیدرات‌ها (قندها)‌ به عنوان غذایی میان‌وعده می‌تواند سبب کاهش خستگی و افسردگی و ازدیاد هوشیاری در مصرف‌کننده گردد، به طور کلی با خوردن متعادل برخی کربوهیدرات‌ها معمولا یک ماده شیمیایی به نام «سروتونین» در مغز آزاد می‌شود که این ماده آرامبخش و تنظیم‌کننده وضع و حالت انسان به شمار می‌آید و باعث تقویت عواطف و احساسات می‌شود.
    البته مقادیر زیاده از حد مصرف چنین موادی هم می‌تواند سبب تشدید حالت افسردگی گردد. شاید به همین دلیل است که برخی مواد پرکربوهیدرات نظیر: سیب‌زمینی و برنج در زمره سردی‌ها به شمار آمده‌اند.
    نکته: با توجه به این که تاثیر داروهای ضدافسردگی دست‌کم چند هفته پس از مصرف آنها در بیماران دیده می‌شود و بالعکس تاثیر غذاها بسیار زود و بدون فاصله است جا دارد پژوهش‌های گسترده‌ای درباره تاثیر غذا بر خلق و خوی انسان از جمله افسردگی انجام گیرد.

    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  4. تشکرها از این نوشته :


  5. Top | #3


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    غذاهای گرم

    تخم مرغ خانگی -نخودآب و آبگوشت- خاگینه
    حلیم قلیه - میگو
    بریانی - انگبین (عسل) - فسنجان
    گلابی - فالوده - کره
    گوشت آهو - آب شور - مربا
    توت سفید (شیرین) - آب گرم - خامه
    خربزه - .شراب , زنجبیل
    موز- انگور - آبگوشت زیره - (مانند آبگوشت معمولی + لیمو عمانی + آلو + زیره فراوان)
    گل سرخ -انجیر
    مغز بادام شور - رطب
    کرفس انجیر- خشک گرم و مقوی – مسهل بلغم – آبگوشت نخود (گرم و مقوی)
    ترخون- گردو
    نعناع- گندم- آبگوشت -مغزدانه ها (گوشت قلوه گاه + سیـ-ـنه + بادام – پسته – گردو – سیب زمینی
    ترتیزک-- مغز بادام شیرین
    نخود- سوسن
    تره ترنج گرم و مسهل اخلاط سودا و بلغم
    سیر- نیشکر- آبگوشت به (مانند آبگوشت معمولی و به جای سیب زمینی از به استفاده شود)
    زردک پسته
    زیتون سیاه - فندق
    نمک- نبات -آبگوشت همه جوره (بادمجان – قارچ – سیب زمینی – پیاز – سیر – گوشت گوسفندی)
    گوشت گنجشک- گلاب
    گوشت بلدرچین- چلوکباب (با گوشت گوسفندی)
    گوشت خروس -- آبگوشت کلم سنگی (مانند آبگوشت معمولی و به جای سیب زمینی کلم سنگی) مدر و برای دفع سنگ کلیه بسیار مفید است.
    گوشت کبوتر- گوشت شتر
    گوش ماهی شور- قیمه

    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  6. تشکرها از این نوشته :


  7. Top | #4


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    غذاهای سرد
    کاهو -ریباس-- گوشت بز
    آبغوره -آش سماق و ناردانه ماکارونی
    سرکه آش -ریباس -چلوکباب (با گوشت گاو و گوساله)
    خیار- آش- زرشک -قورمه سبزی
    اسفناج -آش غوره- کشک بادمجان
    قارچ -کباب (گوشت گاو) آش رشته
    کدو- آب چشمه ها- آش جو
    کلم قمری- شفتالو- سوپ مرغ
    پنیر تازه- آلو-- خورشت بادمجان
    تخم مرغابی- انار ترش -کوکو سیب زمینی
    گوشت گوساله- سیب ترش- شیربرنج
    گوشت گاو- توت فرنگی- سالاد الویه (خیلی سرد)
    گوشت قرمه- سنجد لوبیا- پلو (خیلی سرد)
    گوشت اردک -زالزالک- سبزی پلو با ماهی
    گوشت ماهی- نشاسته -زرشک پلو با مرغ
    کله جو- ته چین (با گوشت گاو)
    مغز- برنج- املت
    چشم- باقلا- سالاد کاهو
    دل- ماش- دوغ
    جگر- شکنبه- عدس -نوشابه
    سنگدان- لوبیا- آبگوشت سرکه (مانند آبگوشت معمولی و به جای آب سرکه ریخته شود) مسهل صفرا و دم
    قره قوروت- بادنجان
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  8. Top | #5


    كاربر كارامد




    تاریخ عضویت
    Nov 2008
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    ...
    نوشته ها
    1,091
    تشکر
    1,702
    تشکر شده 3,264 بار در 1,382 پست

    پیش فرض

    میوه ها و دانه های گرم وتر :

    انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب ، لوبیا قرمز



    میوه ها و دانه های گرم و خشک
    . انبه ، بادام کاغذی ، بادمجان (خیلی گرم و خشک) ، تخم شربتی ، بولاغ اوتی ، پرتقال ، پسته ، پونه (خیلی گرم و خشک) ، پیاز (خیلی گرم و خشک) ، پیه ( دمبه) ، ترب (خیلی گرم و خشک) ، تره ، جعفری، دینارویه ، چای ، خردل ها ، خرما ، خرمالو ، دارچین ، روغن ، ریحان ، زرد چوبه ، زعفران ، زنجبیل ، زنیان ، زیتون ، زیره سیاه ، سیر ، شنبلیله ، فلفل (خیلی گرم و خشک) ، فندق ، کرفس ، کشمش انگور سیاه ( مویز) ، کلم ، کنگر ، گردو ، گل سرخ (خیلی گرم و خشک) ، لپه ، مرزه ، موسیر ، موم عسل ، نارگیل ، نخود ، نعناع ، عرق بهار نارنج ، هل .




    غذاهای گرم و تر :
    عسل ، نخود ، آب آبگوشت ، گوشت بوقلمون ، شیر میش ، گوشت غاز (پرنده) ، گوشت گوسفند ، گوشت مرغ خانگی ، گوشت مرغابی و اردک ، میگو (روبیان) ، گوشت بلدرچین ، گوشت کله ، جگر ، خورشت بادمجان ، خورش قورمه سبزی ، آبگوشت به ، آبگوشت کلم قمری ، آب شور ، کره ، خامه ، روغن ، نیمرو ، تخم مرغ ، گوشت بز ،



    غذاهای گرم و خشک
    گوشت آهو ، شیر شتر ، گوشت شتر ، گوشت شتر مرغ ، گوشت کبوتر ، کوهان شتر(خیلی گرم و خشک) ، گوشت گاومیش ، گوشت گنجشک ، گوشت لک لک ، نمک طعام (خیلی گرم و خشک) ، گوشت اردک ، خورش فسنجان .

    میوه ها و دانه های معتدل :

    برگ چغندر ، برنج ، تمشک ، چغندر ، عدس ، عناب ، گرمک ، گندم ، قهوه ، کاسنی ، کاهو ، موز .


    غذاهای معتدل :

    شیر گاو ، گوشت کبک ، گوشت کبک دری ، کوکو سبزی ، فرنی ، کوفته ، کشک بادنجان ، شیر برنج ، نان فطیر .


    میوه ها و دانه های سرد و تر :

    اسفناج ، آلو ، انار ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، زردآلو ، کدو (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه ،

    میوه و دانه های سرد و خشک
    ارزن ، ازگیل ، انار ترش ، تمبر هندی ، جو ، ذرت ، ریواس ، زرشک ، سرکه ، سنجد ، شاه بلوط ، گشنیز ، گیلاس ، لیمو امانی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، ماش ، نارنج ، نشاسته ، ولیک .

    غذاهای سرد و تر :
    شیر بز ، ماست ، دوغ ، مرغ ماشینی ، قره قروت ، شیر بز ، ماهی ،

    غذاهای سرد و خشک
    کشک ، گوشت گاو .
    ویرایش توسط ghorobfarda : June 13th, 2009 در ساعت 12:22 AM
    بزرگترین اقیانوس جهان,آرام است!!!
    آرام باش تا,بزرگ شوی!!!

  9. تشکرها از این نوشته :


تالار های نیک صالحی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
قدرت گرفته از ویبولتین ،اکنون ساعت 12:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
کدنویسی و
کليه حقوق اين سايت متعلق به  شرکت فرهنگ سازان  است.هر گونه استفاده از مطالب اين سايت پيگرد قانوني دارد
سئو و بهينه سازي : سئو
Powered by vBulletin® Version 4.2.1 Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved

آکواريوم ماهي طوطي کاسکو