جدید : تولبار جدید و آپدیت شده مخصوص نیک صالحی ( مهم : لطفا دستورات تاپيک را حتما ً بخوانيد و پس از نصب در تاپیک اعلان کنید تا از امکانات جدید برخوردار شوید)

دعوت به همکاری با انجمن نیکصالحی

صفحه 1 از 110 123451151101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1100
dqw
    bmhvnn6 آواتار ها
    bmhvnn6 آفلاين است کاربر متوسط
    تشکر شده 1,744 بار در 269 پست

پیش فرض ماهی سورم (Severum) ا

سطح مراقبت:متوسط
    شرايط آب:دما25 سانتيگراد ،پ هاش7.3،سختی 12
    حداکثر اندازه در آکواريوم:20 سانتيمتر
    رنگ:مشکی،سبز،سفيد،خاکستری و صورتی
    مزاج:تا حدی مهاجم
    عادت غذايی:همه چيز خوار
    خاستگاه:رودخانه آمازون
    منطقه شنا :ميانه آکواريوم

اين ماهی، بزرگ ،مهربان،مرموز و معتاد کننده و در واقع دارای شخصيت يکتايي است.اگرچه در عين حال می تواند مهاجم باشد و ساير ماهی های کوچکتر را بخورد.در عين حال می تواند تمام گياهان را خراب کند.هنگامی که ماهی جديدی به آکواريوم اضافه می کنيد ،به آنها حمله می کنند و معمولاً به کوچکترين انها هم حمله می کند که در بعضی مواقع با مرگ ماهی جديد همراه است.آنها با اين کار می خواهند به ميهمان جديد بفهمانند که رئيس چه کسي است.
    با اينکه آنها در طبيعت در آبهای نرم و اسيدی آمريکای جنوبی زندگی می کنند،اما اين موضوع برای آنها حياتی نيست و می توانند به راحتی در آبهای سخت هم زندگی کنند.
    ویرایش توسط amirjani : 7th April 2011 در ساعت 02:06 AM

2. کاربران : 16 تشکر کرده اند از شما bmhvnn6 برای ارسال این پست سودمند:

h-narimani آواتار ها
    h-narimani آفلاين است تازه وارد
    تشکر شده 81 بار در 8 پست

سلام
    راسته که میگن این ماهی گیاهای آکواریوم رو از بین میبره ؟

سلام ....
    من یه سورم دارم ... بقیه ی ماهیا رو میزنه و واسه خدش قلمرو درس کرده !!!

4. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما h-narimani برای ارسال این پست سودمند:

bmhvnn6 آواتار ها
    bmhvnn6 آفلاين است کاربر متوسط
    تشکر شده 1,744 بار در 269 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط h-narimani
    سلام
    راسته که میگن این ماهی گیاهای آکواریوم رو از بین میبره ؟

البته هميشگی نيست ولی معمولا اينطوره.مخصوصا اگه بزرگ باشه و از همه ما هی ها قوی تر.

6. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما bmhvnn6 برای ارسال این پست سودمند:

علي كريمي آفلاين است تازه وارد
    تشکر شده 5 بار در 1 پست

سلام من 3تا سورم دارم 2تا ماده 1نر 2تاشون باهم جفت خوردن 3 بار تخم كردن منم جداشون كردم از بچها ايا كارم درست بوده؟

8. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما علي كريمي برای ارسال این پست سودمند:

navid.gh آفلاين است کاربر ماهی دوست
    تشکر شده 2,211 بار در 520 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط علي كريمي نمایش پست ها
    سلام من 3تا سورم دارم 2تا ماده 1نر 2تاشون باهم جفت خوردن 3 بار تخم كردن منم جداشون كردم از بچها ايا كارم درست بوده؟

با سلام و عرض خير مقدم به شما دوست گرامي

در مورد ماهي سورم مي توان والدين را از بچه ها جدا نكرد چون اونها مراقب فرزندان خود هستند ولي بعد از جفت خوردن بهتر است كه والدين را جدا كنيد تا در گيري با ماهيان ديگر اتفاق نيفته .

البته هميشه حالت هاي عكس هم بوجود مي آيد ( بواسطه استرس بالا و اختصاصات آب ) يعني ديده شده كه والدين شروع به خوردن تخمها كرده اند ولي به نظر بنده شما تا همچي چيري را نديدي والدين را جدا نكن .

اميدوارم كه مثمر ثمر باشه

ارادتمند شما
    نويد

10. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما navid.gh برای ارسال این پست سودمند:

h-narimani آواتار ها
    h-narimani آفلاين است تازه وارد
    تشکر شده 81 بار در 8 پست

زیبا ترین ماهی آکواریوم من...
    سورم طلایی
    ابهت بی نظیری داره... خیلی با ماهی های کوچکتر مهربان برخورد می کند. زیبایی بی نظیر و بسیار با وقار
    اما خدا نکند که عصبانی شود. همه گیاهای آکواریوم را از ریشه در می آره و به ماهی های هم سایز خودش حمله می کنه و با دندونهای تیزش اونها رو گاز میگیره . زخم هایی روی بدن ماهی ها ایجاد می کنه که بیشتر اوقات عفونی میشوند!
    این ماهی بسیار باهوش است و صاحب خودش را می شناسه. و وقتی که حتی اجازه میده که صاحبش اون رو نوازش کنه. غذا خوردن از دست صاحبش رو خیلی دوست داره.
    این ماهی نزدیک را خوب نمی بیند اما در کل بینایی عالی یی دارد !
    شاد باشید
    حسین نریمانی

12. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما h-narimani برای ارسال این پست سودمند:

blueskin آواتار ها
    blueskin آفلاين است کاربر متوسط
    تشکر شده 560 بار در 296 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط علي كريمي نمایش پست ها
    من از سورم بيش از 10 بار بچه گرفتم
    اونهايي كه جفت خوردن رو تو يك تانك حداقل 60 در40 بذار كه هيچ سنگي توش نباشه فقط يك سنگ صاف متوسط كه تخمارو روش بچينن و يك فيلتر داخلي از اون برقي ها دماي اب هم 30 درجه باشه فقط هم بهشون كاهو بده منظورم درستشه تا خودش بكنه

يك سطل هم اب تميز همراه متيل بلو اماده داشته باش تا تخم ريزي كرد سنگ رو بذاري توي سطل اما يادت نره حتما 2 تا اب هم دما باشن براي اين كار مي توني سطل رو داخل تانك بذاري تا هم دما بشه بعدش سنگ تخما رو توش بذار يك شعله هواي پر فشارم توش بايد بذاري ممكنه چند دفعه موفق نشي اما اينم بستگي به خودت داره و بهداشت اب

بعد از از تم در اومدن اونارو به يك جاي بزرگ انتقال بده

و ماهي هارو واسه دفعه بعد تغذيه كن

در مورد كاهو تاكيد مي كنم

14. کاربران : 11 تشکر کرده اند از شما blueskin برای ارسال این پست سودمند:

maryamakbari1 آواتار ها
    maryamakbari1 آفلاين است تازه وارد
    تشکر شده 28 بار در 8 پست

با سلام من ماهي زياد داشتم ولي واقعا سوروم ماهي بسيار خوبي هست من يك دفعه 5 تا طلايي داشتم ولي بزرگ شدن جا كم داشتم مجبور شدم بفروشمشون بعد از ان خيلي گشتم تا 15 سبز كوچلو پيدا كردم متاسفانه همه مريض بودن 5 تا مردن ولي بقيه ماندن و الان بزرگ شدند و در حال جفتگيري هستنذ من خيلي دوستشون دارم ولي سوالي دارم ان هم تشخيص نر و ماده هست البته بعضي از روي نقشهاي صورت تشخيص ميذهند ولي در سوروم سبز مشكله حالا اگر راه ديگري البته از روي ظاهر ماهي ميشناسيذ معرفي كنيد با تشكر.

16. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما maryamakbari1 برای ارسال این پست سودمند:

navid.gh آفلاين است کاربر ماهی دوست
    تشکر شده 2,211 بار در 520 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط blueskin نمایش پست ها
    من از سورم بيش از 10 بار بچه گرفتم
    اونهايي كه جفت خوردن رو تو يك تانك حداقل 60 در40 بذار كه هيچ سنگي توش نباشه فقط يك سنگ صاف متوسط كه تخمارو روش بچينن و يك فيلتر داخلي از اون برقي ها دماي اب هم 30 درجه باشه فقط هم بهشون كاهو بده منظورم درستشه تا خودش بكنه

يك سطل هم اب تميز همراه متيل بلو اماده داشته باش تا تخم ريزي كرد سنگ رو بذاري توي سطل اما يادت نره حتما 2 تا اب هم دما باشن براي اين كار مي توني سطل رو داخل تانك بذاري تا هم دما بشه بعدش سنگ تخما رو توش بذار يك شعله هواي پر فشارم توش بايد بذاري ممكنه چند دفعه موفق نشي اما اينم بستگي به خودت داره و بهداشت اب

بعد از از تم در اومدن اونارو به يك جاي بزرگ انتقال بده

و ماهي هارو واسه دفعه بعد تغذيه كن

در مورد كاهو تاكيد مي كنم

با سلام خدمت شما دوست گرامي

اگر نمي فرماييد كه تجريه يك چيز ديگست و همه چيز كتاب و .... نيست كه خيلي از مباحثي كه در كتابها به اون اشاره شده هم نتيجه تجربه است به عرض برسونم كه :

در صورتي كه والدين تخمها را نخورند خودشان از تخمها مراقبت مي كنند و مشكلات كمتر ميشه
    در مورد قرار دادن سطل آب در تانك جهت همدما كردن ، به نظر بنده همدما شدن اگر با روش خودش بخاري و حرارت سنج صورت بگيره بهداشتي تر ه
    داروي متيل بلو هنگامي كه در غلظت بيشتر نگهداري مي شود ( اصل دارو ) خاصيت ضد عفوني خود را به مراتب بيشتر حفظ مي كند تا زماني كه رقيق باشد لذا بهتر است در زمان نياز اين دارو را رقيق كرد .
    در مورد فقط كاهو دادنم اگه منظورتون اين است كه غذاي ديگه اي داده نشه باز هم تصور من اين نيست و به نظر من بايد از غذاهاي ديگه هم استفاده بشه

تغذيه ماهيان مولد به دفعات هم توصيه ايست كه براي قوي نگه داشتن و سلامتي مولدين توصيه شده است

تجربه موفق شما را هم قبول دارم و مي پذيرم

ارادتمند شما
    نويد

18. کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما navid.gh برای ارسال این پست سودمند:

blueskin آواتار ها
    blueskin آفلاين است کاربر متوسط
    تشکر شده 560 بار در 296 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid.gh نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما دوست گرامي

اگر نمي فرماييد كه تجريه يك چيز ديگست و همه چيز كتاب و .... نيست كه خيلي از مباحثي كه در كتابها به اون اشاره شده هم نتيجه تجربه است به عرض برسونم كه :

در صورتي كه والدين تخمها را نخورند خودشان از تخمها مراقبت مي كنند و مشكلات كمتر ميشه
    در مورد قرار دادن سطل آب در تانك جهت همدما كردن ، به نظر بنده همدما شدن اگر با روش خودش بخاري و حرارت سنج صورت بگيره بهداشتي تر ه
    داروي متيل بلو هنگامي كه در غلظت بيشتر نگهداري مي شود ( اصل دارو ) خاصيت ضد عفوني خود را به مراتب بيشتر حفظ مي كند تا زماني كه رقيق باشد لذا بهتر است در زمان نياز اين دارو را رقيق كرد .
    در مورد فقط كاهو دادنم اگه منظورتون اين است كه غذاي ديگه اي داده نشه باز هم تصور من اين نيست و به نظر من بايد از غذاهاي ديگه هم استفاده بشه

تغذيه ماهيان مولد به دفعات هم توصيه ايست كه براي قوي نگه داشتن و سلامتي مولدين توصيه شده است

تجربه موفق شما را هم قبول دارم و مي پذيرم

ارادتمند شما
    نويد
    اگر نخورند اما اكثرا مي خورن من حتي براي كاهش استرس تانك رو توي يك اتاق خالي گذاشتم و روزي 3 فقط سر زدم اما بازم خوردن ضمنا اب خود تانك به اندازه كافي تميز نيست و احتمال قارچ زدگي بالاست مخصوصا اين كه تخم هاي سورم خيلي حساسه من با اين روش در هر دفعه بيش از 500 تا بچه گرفتم

در مورد متيل بلو نظرت رو قبول دارم چون درصد تلفات رو مي ياره پايين
    ضمنا به اب سطل حتما بايد داروي ضد انگل بريزي و روي سطل رو با يك فويل نايلوني بپوشوني

با گذاشتن كاهو ماهي ازاده هر چقدر بخواد بخوره و اب هم كمتر كثيف ميشه البته اين فقط واسه چند روزي هست كه توي تانك تخم ريزي هستش

من خودم در موقع اماده سازي يك وعده كرم قرمز مي دادم يك وعده هم كاهو

20. کاربران : 9 تشکر کرده اند از شما blueskin برای ارسال این پست سودمند:

صفحه 1 از 110 123451151101 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع