|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
|
با کمک این برنامه تمام عزیزانی که گوشی های سونی اریکسون سری Pxxx دارن میتونن عکس های پکیجر نوکیا (OTA) در گوشی خود ببینند و ارسال هم بکنند
البته من سونی اریکسون ندارم که تست کنم ولی دوستانی که تست کردن گفتن جواب داده [Only registered and activated users can see links. ]
|
||||
|
||||
|
با سلام و خسته نباشید فکر می کنم لینک خراب شده اگر امکان داره لینک دیگه ای بذارین با تشکر
|
|
|
||||
|
||||
|
نه لینک کاملآ درسته...!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
اگه ممكنه كد رجيسترشو هم بزارين
مرسي |
|
|
||||
|
||||
|
ترا بخدا کد رجیسترشو هم بذارید ممــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــنونم بسیار
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام
با استفاده از این برنامه می تونید تو گوشی های سونی اریکسون UIQ2 مسج تصویری ارسال و دریافت کنید و هم فلش اس ام اس میفرسته که میتونه عکس های رنگی باشه و سر ساعت معین به نمایش در بیاد و خود به خود پاک بشه این هم لینک دانلود برنامه ورژن 1.32 [Only registered and activated users can see links. ] کرک برنامه همراه درون فایل زیپ شده هست توجه : رمز فایل زیپ شده همون نام کاربری من هست یعنی dadash_ari موفق باشید
اگه دیگه ندیدمتون صبح بخیر ظهر بخیر شب بخیر ================== We Born To Live We Live To Love We Love To Die & We Die To Born Again In Another World ================== [Only registered and activated users can see links. ] ================== کلیک روی سپاس یادت نره ================== |
| 4 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از dadash_ari بخاطر پست مفیدش : | ||
aminzadeh1 (23rd May 2007), bahador_bahador (6th September 2007), marita24 (23rd July 2007), shahab1383 (30th May 2007) | ||
|
|
||||
|
||||
|
کد رجيسترش الکيه عزيزم،،؛ غلطه
|
|
|
||||
|
||||
|
دوست عزيز كد برنامه من رو گقتي يا دوست عزيزم Mohsen ؟
اگه كد برنامه كه من گذاشتم رو ميگي اشتباه مي كني كد درسته خودم هم دارم اگه ميخوايد بگيد از گوشي خودم عكس بگيرم بزارم براتون
اگه دیگه ندیدمتون صبح بخیر ظهر بخیر شب بخیر ================== We Born To Live We Live To Love We Love To Die & We Die To Born Again In Another World ================== [Only registered and activated users can see links. ] ================== کلیک روی سپاس یادت نره ================== |
|
|
||||
|
||||
|
لابد با گوشی شما درسته !!با گوشیه دیگه هم امتحان کردی؟؟
|
|
|
||||
|
||||
|
من p990 دارم ولي اين نرم افزار روش نصب نشد
خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد با تشكر |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |