|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
|
نرم افزاری که شماره نندازه برای ان 70؟
پرسیدم گفتندهست.اگه کسی داره بزاره. ممنون |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
در ضمن دیوان حافظ رو با فال اون اگه هست ممنون میشم |
|
|
||||
|
||||
|
سلام
من دنبال برنامه smart setting ميگردم اما نمي تونم پيداش كنم ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
میخوام برای 6600لک کد بزارم اخطار میده .
اگه ممکنه راهنماییم کنید ؟ |
|
|
||||
|
||||
|
سلام
من یک پلیر میخوام که تایمر داشه باشه یعنی بشه اتوماتیک play یا stopکنه اگه قابلیت نشون دادن lyric رو هم داشته باشه که چه بهتر! حتی اگه دو software با دو توانایی بالا هم بشناسید بسیار ممنون میشم راهنمااییم کنید |
|
|
||||
|
||||
|
راستی گوشیم n 70
|
|
|
|
|
نقل قول:
فایل منیجر رو واستون آپ میکنم...خودم از این استفاده میکنم...خیلی عالیه... [Only registered and activated users can see links. ] دیوان حافظ با فالش رو من نتونستم پیدا کنم...اگه کسی پیداش کرد ما رو هم بی نصیب نذاره... اینم smrat setting واسه شما...حالشو ببرید...اول فایل smart setting رو نصب کنید...بعد فایل patch رو... خود فایل...[Only registered and activated users can see links. ] فایل patch...[Only registered and activated users can see links. ] من نفهمیدم...واسه 6600 میخوایید چی چی بذارید؟؟؟lock code؟؟؟مگه خود گوشیتون lock code نداره؟؟؟میخوایید گوشیتون رو lock کنید error میده؟؟؟اگه آره یعنی lock code گوشیتون رو یادتون رفته...اگه این نیست توضیح بدید مشکلتون رو اگه بتونم کمکتون کنم...
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
من دیوان حافظ رو دارم و گذاشتم تو این تاپیک [Only registered and activated users can see links. ] امیدوارم استفاده کنید
MahdiidhaM (28th April 2007) | ||
|
|
|
یه نرم افزار پیدا کردم...خودم دارم ازش استفاده میکنم...فارسی هم هست...یعنی باش دارم pdf های فارسی رو روی گوشیم میخونم...استانداردهای حسابداری رو به طور کامل روی گوشی دارم...امیدوارم شما هم بتونید ازش استفاده کنید...
|
||||
|
||||
|
سلام
من گوشی ان 70 دارم و برنامه ای مخواهم که بتواند در روزهای هفته با کنترل و زنگ بیدار باش انتخابی ام پی تری و پیاپی بزند. با تشکر |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email