|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
73xx |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
هم تاسو هستش هم باریک مخصوص خانم ها این قیمتها شاید دقیق نباشه خودت یه آمار بگیر RAZR V3i ![]() گارانتی متفرقه ( با کیف ) 217000 گارانتی متفرقه ( بدون کیف ) 212000
وقتي به دنيا آمدم درون گوشم اذان گفتند وقتي مي ميرم برايم نماز مي خوانند.زندگي چقدر کوتاه است فاصلهء اذان تا نماز الهی ! تو پاک آفریدی ، ما آلوده کردیم/ الهی! در بسته نیست ، ما دست و پا بسته ایم / الهی ! از من آهی و از تو نگاهی . / الهی ! شنیده ام که گفته ای :«چه کنم با مشتی خاک ، مگر بیامرزم» [Only registered and activated users can see links. ] آن خس و خاشاک تويي . پست تر از خاک تويي. شور منم نور منم.عاشق رنجور منم. زور تويي کور تويي. هاله ي بي نور تويي. دلير بي باک منم. مالک اين خاک من |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
هنوز نیومده نقل قول:
z550 سونی اریکسون هم خوبه
|
||||
|
||||
|
یه گوشی هفتصدهزار تومنی اگه سونی اریکسون باشه بهتره
|
|
|
||||
|
||||
|
W950 سونی اریکسون یا N93 نوکیا
|
||||
|
||||
|
P990 - N93 - W950
پولتو بیشتر کن N95 بگیر ! خیلی باحاله یا علی |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
واقعا عالی فقط N95 از اسپیکرش معلومه چه صدایی داره دوربینش 5 مگااااااااااااااااااااااا دیگه چی می خوای یه توصیه بسیار مفید دیگه این که اگه سه چهار ماهی وایسی قیمتش میاد پایین 1800000بود که الان شده1200000 قطعا میاد پایین نه N93 نه p990 نه w950 فقط N95 |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
قطعا" قیمتش میاد پایین یا علی |
|
|
||||
|
||||
|
سلام می خوام بدونم کوم یکی از این گوشی ها بهتره از نظر کلی یعنی بعد از خریدنش پشیمون نشم n90,n91,n92,imate pocket pc, nokia6260
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
بستگی داره شما چی بخوای ؟ دوست داری گوشی باشه یا پاکت پی سی ؟! دوست داری سیمبین باشه یا ویندوز موبایل ؟! بین اینها من خودم بودم بدون شک Imate بر میداشتم ! یا علی |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email