|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
|
خوب از اون لحاظ آره . ولی پس چی شد که گفتند میشه زنگ اس ام اس عوض کرد و زنگ و ویبره رو همزمان کرد و........ . پس فریموراش کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
مشکل اکتیو کردن برنامه ی softic رو میگی ؟ اگه آره باید دکمه ی اکتیو رو بزنی وصل میشه همین فقط در ستیگ فبلا باید کام رو انتخاب کرده باشی .
توی دی 600 نمیشه تم ریخت . و فایل های sis هم برای سیستم عامل های سیمبین مثل گوشی های نوکیا 6630 و 6680 و ان 93 و ........... و توی گوشیهای جاوا قابل اجرا نیست |
|
|
||||
|
||||
|
سلام من E250 دارم لطفا طریقه نصب برنامه و بازی را از طریق بلوتوث به من یاد بدین.
|
|
|
|
من بلد نیستم چطوریه ولی اگه اون کدها روش کار میکنه باید همون راه نصب باشه
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
باسلام
درحال حاضرروي موبايل من فريمورd600jpfb2نصب مي باشد من دنبال ازاين جديدترهستم لطفا اگرجايي سراغ داريد به من بگوييد ايول ايول هركي بگه ايول !!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
دي 600 جان آدرسش رابه ماهم بگو
|
|
|
|
شما باید برید گارانتی و بگی میخوام گوشیمو فلش کنم . اونجا براتون فلش سال 2006 آگوست رو میریزن
|
|
|
||||
|
||||
لطفا طریقه نصب بازی در گوشی d600 رو به این ایمیل برام پست کن دمت گرمmspynetm*********** :RapidShare: ![]() آخرين ويرايش به وسيله mohammad topol : 23rd April 2007 در 01:12 PM. |
|
|
|
چیز دیگه ای نمی خوای ؟؟؟؟ خوب یه زحمت میدادی به خودت صفحه ی اول راهنمای نصب بود
|
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
دی600 رو نمی دونم ولی من الان بهترین فریمور دی820 رو دانلود کردم که امکانات خیلی خوبی هم داره. باید بگردی تا گیر بیاری. البته حجمش خیلی زیاد بود ها (حدود 50 مگ) |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email