|
|||||||
| ثبت نام | همه آلبوم ها | پرسش و پاسخ های متداول | ليست کاربران | تقويم | نیک گیم | جستجو | پست هاي امروز | مطالب به عنوان خوانده شده علامت گزاري شوند |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار | نمايش رسم |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
در کلوپ 6270 مطرح کنید
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
اگه لازمه منم جای دیگه مطرح کنم بگین . |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام
گوشی 7610 دارم که فایلهای 3gp همان فایلهای فیلم را که با بلوتوث دریافت میکنم بصورت autorun اجرا نمی شود یعنی در inbox قرار میگیرد و هرچه روی آن کلیک می کنم برنامه player اجرا نمی شود که آنرا نمایش دهد . ضمنا نیز با کد مربوطه گوشی را به تنظیمات کارخانه ای برگرداندم ولی نشد چه باید بکنم؟ باسپاس از مساعدتتان |
|
|
||||
|
||||
|
میتونید تو کلوپ N71 یا کلوپ سری N مطرح کنید.اونجوری زودتر به جواب میرسید
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
چون درسته برنامه ها روي مموري کارت ريخته ميشه ولي بعضي از فايل هاشون روي مموري داخلي گوشي ريخته ميشه و فقط با مستر ريست از بين ميره در ضمن در گوشي هاي سري ٦٠ 3rd Edition فلدر مخفي وجود داره که فعلا با هيچ فايل منيجري نميشه ديدش يا داخلش رفت فقط گوشي هايي که قابليت تبديل شدن به حافظه فلش رو دارن مي تونن بهش دسترسي داشته باشن مثل N91 ممکنهد مشکل تم ها به خاطر همين فلدر باشه که با مستر ريست به احتمال زياد درست بشه در مورد حافظه گم شده اگه منظورتون اينه که حافظه مثلا ٢۵٦ رو ٢٤۵ مگابايت نشون ميده بيد بگم که در تمام گوشي ها اين طوري هستش حتي N91 که هارد ٤ گيگ داره ٣.٧ گيگا بايت نشون
|
||||
|
||||
|
سلام. خسته نیاشید
مشکلم اینه که عکس های مخصوص اس ام اس رو دانلود کردم ولی نمیدونم باید چطور و در کدوم قسمت گوشیم بریزم تا بتونم با اس ام اس بفرستمشون. گوشیم n73 منتظر راهنماییتون هستم. مرسی |
|
|
||||
|
||||
|
خب اين گوشي ها امكان استفاده از اين عكس ها رو به اين صورت ندارن
|
||||
|
||||
|
با سلام وتشکر:
1-زبان عربی گوشی N70 من بعد از فلاش شدن غیر فعال شده است و همچنین موزیک پلیر آن لطفاً مرا راهنمایی کنید 2- من windows mobile 6 را داونلود کرده ام لطفاً در مورد آن و روش نصب روی گوشی را توضیح دهید و یا اینکه آیا روی N70 نصب میشه یا نه؟؟؟؟ |
|
|
||||
|
||||
|
من گوشی نوکیا 3230 دارم. میخوام از حافظه گوشی و حافظه جانبی فایل پشتیبان تهیه کنم. پس از اقدام به بک آپ گیری در nokia pc suite، عنوان می شود از پیغام ها نمی تواند بک آپ بسازد چون پیغام ها توسط سیستمی حمایت می شوند. در صورتی که من تا به حال از سیستم حفاظتی پیغام استفاده نکرده ام . لطفا مرا راهنمایی نمایید. با تشکر
با سلام در برخی از گوشی های نوکیا دارای کارت حافظه خارجی با تعقیب آدرس ذیل میتوان حافظه گوشی و یا حافظه خارجی را فعال نمود و آنها را مشاهده کرد ولی در گوشی نوکیا 3230 درانتهای آدرس ذیل بخش های لایت شده و قرمز آدرس ذیل وجود ندارد .آیا نرم افزاری برای این مشکل وجود دارد یا خیر؟ با تشکر messaging/option/setting/other/memory in use/phone memory or memory card آخرين ويرايش به وسيله CYRUS LAND : 1st May 2007 در 03:46 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام خدمت همه دوستان
آقايون اساتيد و دوستان عزيز خواهش ميكنم منو راهنمائي كنيد . من گوشي n70 دارم كه وقتي باهاش فيلمبرداري ميكنم با فرمت mpg4 ضبط وذخيره ميكنه . مشكل اينه كه دستگاه من اصلا اين فرمت رو اجرا نميكنه . 1- لطفا بگيد چطور ميتونم با يه فرمت ديگه فيلمبرداري كنم؟ اصلا اين كار ممكنه ؟ 2- كليپهاي mpg4 رو كه ميريزم روي گوشي رو چطور ميتونم اجراكنم ؟ خسته شدم بس كه اين سوال رو پرسيدم.يه چيزي بگيد لطفا !!! ممنون از همه .منتظرم ![]() |
![]() |
| Tags |
| چند برنامه برای 6600 |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008