|
|
||||
|
||||
|
خیلی برنامه فوق العاده ای گذاشتی
ولی من ان 72 دارم و تا حالا هیچ گوشی رو نتونستم هک کنم خیلی سوال شرم آوریه ولی باید بپرسم میشه روش هک کردن رو هم یکی بگه نقل قول:
odise2004: دوست عزیز لطفاً از زدن چند پست پشت سر هم خودداری کنید. آخرين ويرايش به وسيله odise2004 : 30th June 2007 در 05:46 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
سلام به همه آقایون و خانومهای عزیز
:1) از برنامه خوبتون متشکرم [Only registered and activated users can see links. ] 2) برای گوشی سونی اریکسون از برنامه ( BT info ( Bluetooth Information استفاده کنید . برای بدست آوردن برنامه هم باید تو گوگل سرچ کنید ( حجمش کم است ) . 3) کمک . کسی برنامه آنتی ویروس نورتون ( برای گوشی موبایل ( n70 ) ) را نداره . کمک کنید عزیزان ( لینک دانلودش را برام ایمیل کنید ****************** ) ![]() امیرفرخ : دوست عزیز، درخواست نرم افزار یه تاپیک جداگانه داره...لطفا نظم فروم را رعایت کنید...گذاشتن میل هم ممنوع میباشد..اینجا برنامه ها رو برای همه به اشتراک میذاریم... آخرين ويرايش به وسيله امیرفرخ : 29th June 2007 در 09:42 PM. دليل: طبقه بندی اشتباه..توضیح برای نگذاشتن ای میل در پست |
|
|
||||
|
||||
|
انواع آنتي ويروس های معروف وقوي براي نوكيا سری n ان
این تایپیک برای اینه که همه انتی ویروسهای سری ان اینجا معرفی بشن اولی را من میزارم همه ی عزیزان همکاری کنن تا یک مجموعی خوب وطبقه بندی شده دراختیار همه باشه. فایلهای پیوست به ترتیب زیر میباشد. Cabir.AntiVirus اینم انتی ویروس دومی FB-4.VirusGuard.v7.1.0 اینم انتی ویروس سومی Fonoinfo.Commander.Mobile.AntiVirus.v3.00 اینم انتی ویروس باحال Kaspersky.AntiVirus.Mobile.v2.0.3 انتی ویروس PhoneSafe.v1.01 انتی ویروس SimWorks.AntiVirus.v1.22 CYRUS LAND:از قرار دادن پستهای پشت هم جدا خودداری کنید. فايل هاي پيوست [Only registered and activated users can see links. ] (20.5 KB, تعداد 10 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (128.1 KB, تعداد 7 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (115 bytes, تعداد 3 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (288.4 KB, تعداد 7 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (118.5 KB, تعداد 2 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (115 bytes, تعداد 3 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (7.8 KB, تعداد 3 ديدار) [Only registered and activated users can see links. ] (47.5 KB, تعداد 6 ديدار)رضای عزیز اینم آنتی ویروی روی ان 72 من که کار کرد البته برای آقای صدیق هست خیلی خیلی ببخشیدا من همینجوری کوپیش کردم آوردمش به آقای صدیق عزیز بر نخوره odise2004: دوست عزیز لطفاً از زدن چند پست پشت سر هم خودداری کنید.در صورت تکرار با شما برخورد خواهد شد. آخرين ويرايش به وسيله odise2004 : 30th June 2007 در 05:48 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام
اگه ميشه از ابتدا مراحل نصب برنامه رو گوشي توضيح بدبد ممنون |
|
|
|
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. ] در ضمن، سوال خودتون رو در جای مناسب بپرسید...نظم تالار ها رو لطفا رعایت کنید...ممنون از توجهتون
|
||||
|
||||
|
سلام این برنامه با 5200 کار میکنه؟
|
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از ارمین_کریمی بخاطر پست مفیدش : | ||
PARI_NANAZ (4th February 2008) | ||
|
|
|
از صحبت های بچه ها میشه فهمید که برنامه جاوا هست و روی گوشی شما کار میکنه.
![]()
|
|
||||
|
||||
|
من يه سوال داشتم؟
با اين برنامه كه كار مي كنم روي گوشي طرف مقابل پيام ميده اينجوري خوب يارو ميفهمه داره گوشيش حك ميشه |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved
admin Forum Email