|
|
||||
|
||||
|
دوستان
یک نکته بسیار مهم قابل تذکر است و اینکه تمام موسیقی هایی که در بالا ارائه شد الزاما نفر اول نشدند ... بلکه یا خود فیلم نامزد شده است یا موسیقی فیلم و برخی از آنها هم جایزه اسکار اولین موسیقی را گرفته اند .... موسیقی فیلم " گنگستر های نیویورکی " کارگردان : مارتین اسکورسیزی Martin Scorsese ![]() [Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
||||
|
||||
|
سلام حسام جان
محبت میکنیدپسوردفایلهایrarروبدید.
مابرای مهربانی کردن آمده بودیم ولی خودمهربان نبودیم. آخرين ويرايش به وسيله BOODA : 16th March 2008 در 10:02 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
برادرای عزیز, اگر موسیقی های مورد درخواست بنده رو ندارید
حداقل بگید تا منتظر نمونیم. با تشکر... |
| کاربران مقابل سپاسگزاری کرده اند از knowledg بخاطر پست مفیدش : | ||
mns (18th March 2008) | ||
|
|
||||
|
||||
|
منظورت حسام دیگه ؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟ پسورد فایل ها [Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
من خودم هنوز چیزی دستگیرم نشده .... |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
میبخشیدحسام جان اشتباه لپی بوددرستش کردم. بابت پست های بسیارزیباتونم ممنون.
|
|
||||
|
||||
![]() سال 7029 میترایی آریایی، 3745 زرتشتی، 2566 شاهنشاهی و 1386 خورشیدی راپیشاپیش تبریک می گویم. اگرچه پیامبر(ص) 1386سال پیش هجرت کردند ولی سرزمین آریایی من 5644 سال پیش از آن نوروز را جشن می گرفت و 2360 سال پیش از آن مردمان این دیار، خدای را ستایش می کردند و کوروش 1181 سال پیش از آن دوستی را در جهان گسترانید. پیشینه سرزمین من بسی بیشتر از 1386 سال می باشد. بر سرزمین خود ببالید. آخرين ويرايش به وسيله BOODA : 16th March 2008 در 11:51 PM. |
| 3 کاربر روبرو سپاسگزاری کرده اند از BOODA بخاطر پست مفیدش : | ||
|
|
||||
|
||||
|
سلام به همگی علی الخصوص مدیر
من آلبوم کامل موسیقی فیلم چشمان تمام بسته رو می خواستم باتشکر |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
سلام بنده این آلبوم را روز چهارشنبه قرار میدهم ... |
|
|
||||
|
||||
|
با سلام
خوب .... ادامه موسیقی ها رو همین امروز تمام میکنم ... و لینک ها رو قرار میدهم ... اینم عیدی من به شما ___________________________________________ دوست دارم نسبت به پست ها واکنش نشان بدهید .... انتقادی , پیشنهادی , نظری , نصیحتی !!! ( استادی دارم که میگه , سر کلاس ساکت نشینید یا بگید بله یا نه !! ) واقعا دوست دارم این محیط , محیطی باشه کاملا دو طرفه .... -------------------------- همانطور که گفتم تمام لینک ها و اطلاعات رو امروز قرار میدهم ... و منتظرم تا قبل از عید شما عزیزان نظرات و اهدافتون رو در میان بگذارید . --------------------------- بیشتر موسیقی ها رو دیروز گذاشتم ... و حالا موسیقی انیمیشن " پرسپولیس " که دوستمون در سایتش مطلبی در همین باب و ارائه موسیقی این فیلم قرار داده .... کارگردان : Vincent Paronnaud Marjane Satrapi آهنگساز : Olivier Bernet ![]() آلبوم 1 : [Only registered and activated users can see links. ] ------------------------------------------------------------------------------- آلبوم 2 : [Only registered and activated users can see links. ] ______________________________ عزیزان هرچه سریعتر اقدام به دانلود کنند ______________________________ برای خواندن مطلب به سایت زیر رجوع کنید : [Only registered and activated users can see links. ]
گلوی مرغ سحررا بریده اند و هنوز در این شط شفق آواز سرخ او جاری ست ... ه.الف.سایه دوستان و یاران گرامی برای ارزش نهادن به تلاش دوستانمون از پست هایشان از دکمه [Only registered and activated users can see links. ] استفاده کنید ...
آخرين ويرايش به وسيله hessamkhosravi : 17th March 2008 در 01:45 PM. |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي موضوع | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|
کلیه حقوق این سایت متعلق به
شرکت فرهنگ سازان می باشد هرگونه کپی
برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
Copyright © 2003 - 2008
Danestani All rights reserved